mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Média tartalomgyártó diákok a jobb internetért
2014-12-15 11:59 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Safer Internet Program (SIP) magyarországi konzorciuma a hazai középiskolások és a felsőoktatásban tanulók számára írt ki verseny a biztonságos internet témájában.

Az SIP a 2015-ös Biztonságosabb Internet Nap alkalmából hívta életre a pályázatot, amelyben rövidfilmmel, animációval vagy riport készítésével tudják megméretni magukat a fiatalok. A verseny célja, hogy a fiatalokat, "digitális bennszülötteket" motiválja médiatartalmak előállítására a biztonságos internet témájában, és ezáltal hívja fel a figyelmet az internet számtalan lehetőségére és lehetséges veszélyeire.


A jelentkezők három korcsoportban mérhetik; általános iskola felső tagozatos tanulók (5-8. évfolyam), középiskolai tanulók (9-12. évfolyam) és a felsőoktatásban tanulók, akinek a munkát egy szakmai zsűri fogja elbírálni. A három percben limitált művel január 31-ig tudnak az érdeklődők jelentkezni - olvasható a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat közleményében.

A pályamunkákat a szervezők a későbbiekben felvilágosító, figyelemfelkeltő céllal szeretnék terjeszteni a többi internetező számára.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!