mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Brindza Gábor
Brindza Gábor
Madhouse
Termékfejlesztési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Debütál a Jamie Magazin hazai kiadása
2015-01-28 14:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A világhírű gasztromagazin magyarországi kiadása áprilistól lesz hozzáférhető.

Évi 10 számmal, több mint 100 oldalon, prémium minőségben mutatkozik be áprilisban a Jamie Magazin magyar kiadása. A hazai lap a Libri-Shopline Kiadói csoport gondozásában fog megjelenni március 25-én.

"A legmagasabb nemzetközi szakmai színvonalat megcélozva készítettük elő kiadói csoportunk első magazinjának megjelenését. Nagy örömünkre szolgál, hogy Jamie Oliver stábja minket tisztelt meg bizalmával. Hónapok óta dolgozunk a lap londoni szerkesztőségével a magyar kiadás előkészítésén" - mondta Halmos Ádám, az LS Kiadói csoport ügyvezetője.


Jamie Oliver egyike a legnagyobb népszerűségnek örvendő szakácsoknak. Egészen fiatalon tett szert komoly hírnévre: szakácskönyveket jelentetett meg, étteremláncot épített fel, saját márkanevével forgalmaz konyhai és lakberendezési termékeket. 2008 decemberében jelentkezett első magazinjával, a Jamie Magazine-nal, amely eredetileg kéthavonta jelent meg Nagy-Britanniában. Mára ez az egyik legnépszerűbb gasztronómiai havilap világszerte - áll a kiadó közleményében.

Andy Harris, a magazin nemzetközi főszerkesztője a szerződés budapesti aláírásakor kiemelte: "A lap 2008-as indulása óta figyeljük, ahogy a márka hihetetlen erővel hódítja meg az egész világot. A magazin mára 12 országban jelenik meg, és mindenhol nagy sikert arat. Többek között az egészséges ételek népszerűsítése a Jamie Magazin egyik legfontosabb küldetése."

A nemzetközi kiadásokhoz hasonlóan a hazai lap a női és férfi olvasókhoz egyaránt szól majd. A Jamie Magazin főszerkesztője Hajós Szandra lesz. "Hihetetlenül izgalmas feladat egy ilyen lapot előkészíteni és gondozni. Ez ugyanis sokkal több, mint egy gasztromagazin: rengeteg életmóddal, utazással és egyéb témával kapcsolatos írás lát napvilágot benne, ráadásul a hazai piacon szinte egyedülállóan magas minőségben. Különleges papíron fog megjelenni, egyedi vizuális élményt nyújtva. A lapban a nemzetközi licencnek köszönhetően olvashatóak lesznek az eredeti Jamie-tartalmak, valamint helyet kapnak a hazai gasztronómiai élet legizgalmasabb fejleményei" - mondta a főszerkesztő.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!