mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Klenovszki János
Klenovszki János
NRC Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:























kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Újra büntetett a Médiatanács
2015-02-06 11:10 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A hatóság 150 ezer forint bírságot szabott ki a szegedi Lánchíd Rádióra, mert eltért vállalt műsorszerkezetétől.



Az NMHH 150 ezer forint bírságot szabott ki a szegedi Lánchíd Rádió Száz pont kettő közösségi rádió szolgáltatójára, mert a hatósági ellenőrzés során kiderült, hogy a médium eltért a szerződésben vállalt műsorstruktúrájától -áll a hatóság közleményében.

Műsora bizonyos idősávokban megegyezett a budapesti Lánchíd Rádió adásával, kevesebb magyar zenei tartalmat sugárzott a szerződésében és a törvényben rögzítettnél, több ismétlést, kevesebb helyi közéleti műsort tett közzé, valamint a vállaltak ellenére nem gondoskodott a nemzetiségi műsorok szükséges arányáról sem. Az érintett médiaszolgáltatónak módjában áll a döntéssel szemben - a Médiatanács más hatósági határozataihoz hasonlóan - felülvizsgálati kérelmet benyújtania.

A Médiatanács a piliscsabai (104,2 MHz) és a dabasi (97,5 MHz) helyi rádiós frekvenciák hasznosítására kiírt pályázatokra beérkezett ajánlatokat alakilag érvénytelennek nyilvánította. A Mária Rádió Frekvencia Kft. mindkét frekvenciára, a Magyar Katolikus Rádió Zrt. a dabasi pályázatra adott be ajánlatot.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:




Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!