mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Gáll Zsolt
Insomnia Middle East WLL
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
45 robotkamera vette az Éden Hotel-t
2015-04-17 11:14 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Alig 11 nap alatt installálta a HD minőségben dolgozó, 45 robotkamerát is tartalmazó teljes műszaki eszközparkot az Éden Hotel számára Costa Ricán az Arizona MPS.

Az Éden Hotel a korábbiakhoz képest közel kétszer nagyobb területen játszódott. A terület méretére jellemző, hogy bár a vezeték nélküli mikrofonok legerősebbje dolgozott a Magyarországon engedélyezettnél ötször nagyobb, (de Costa Ricában jóváhagyott), 250 mW teljesítménnyel, összesen mégis annyi kábelezésre volt szükség, hogy csaknem keresztülérte volna a dél-amerikai országot.

A 70 napon keresztül napi 24 órán át tartó forgatás során párhuzamosan 4 csatornán kellett két különálló, összesen 400 Terabyte kapacitású tárolóra rögzíteni a történéseket, az összesen rögzített anyag mennyisége 6720 órára rúg.

A biztonság és költséghatékonyság érdekében file alapú rögzítő rendszert használt a produkció, amely az Arizona MPS által fejlesztett megoldáson alapszik.
Richan Kornél, az Arizona MPS műszaki igazgatója a feladatokkal kapcsolatban kiemelte, hogy az egzotikus, Csendes-óceánra néző domboldalon fekvő villakomplexum látványvilágát élethűen jelenítik meg a magyar nézők számára, ugyanakkor a háttérben működő komplex technikai rendszernek csupán néhány eleme vehető észre a műsorban.
Az Éden Hotel február 23-tól látható a TV2 műsorán.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!