mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Berényi Konrád
Berényi Konrád
Onlinemarketing.hu Kft.
vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ismeretterjesztő filmeket támogat a Médiatanács
2015-04-27 10:03 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Tizennégy film terve nyert támogatást összesen 105,6 millió forint értékben.

Az NMHH Médiatanácsa Magyar Média Mecenatúra programjának ismeretterjesztő filmeket támogató első fordulójában 14 film terve nyert támogatást, összesen 105,6 millió forint értékben. A nézők a Duna TV-n, a Spektrum TV-n, a Hír TV-n, a d1 Tv-n, a Promontor TV-n, a Szolnok Tv-n, a Líceum TV-n is találkozhatnak majd az alkotásokkal, amelyeknek 2016. október végéig kell elkészülniük. A támogatással a Médiatanács célja, hogy a változatos témájú, színvonalas mozgóképek között minden tévéző találjon majd érdeklődésének megfelelő ismeretterjesztő filmet.

A testület 2011 óta több mint 1 milliárd 21 millió forinttal támogatta 129 ismeretterjesztő alkotás elkészülését, amelyek a filmes seregszemléken is jól teljesítettek, hiszen 20 különböző nemzetközi és hazai fesztiválon szerepeltek, ahol 10 díjat vagy különdíjat nyertek.

A sikeresen pályázó természetfilmek közé tartozik például a dunai kérészek szaporodását optikai okok miatt gátoló tahitótfalui híd problémájának körüljárása, vagy Európa legnagyobb, Budán található, víz alatti barlangjának bemutatása.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!