mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakner Bertold
Lakner Bertold
neo
kreatívigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az InStyle főszerkesztője vezet műsort a Gazdasági Rádióban
2015-04-30 14:02 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Exkluzív címmel divattal, stílussal kapcsolatos rádióműsort indított a Gazdasági Rádió. A kéthetente jelentkező adásban Szűcs Péter, az InStyle magazin főszerkesztője beszélget a magyar divat kiemelkedő alakjaival.

"A divat sokba kerül, de sok pénzt is lehet vele csinálni! A műsorban fiatal tervezőknek, a kreatív szcéna ifjú tehetségeinek adtunk lehetőséget a bemutatkozásra. Különösen nagy kihívás úgy beszélgetni a divatról, hogy semmit sem mutathatunk, de jó hír, hogy szóban is minden érdemlegeset el lehet mondani a divatról ebben különösen intim műfajban" - nyilatkozta Szűcs Péter.

"Lendületes, derűs, jól hasznosítható információkban gazdag és szórakoztató műsort tervezünk, éppen olyannak szánjuk a Gazdasági Rádióban jelentkező Exkluzívot, mint amilyen maga az InStyle - hangsúlyozta a főszerkesztő. A rádióműsorban a hallgatók olyan divattervezőkkel találkozhatnak, akik tehetségesek és méltán váltak a közönség kedvenceivé."

A főszerkesztő a Magyar Rádió műhelyében kezdte a pályafutását szerkesztő-műsorvezetőként, a Petőfi Rádióban végzett munkáját Nívódíjjal is elismerték. Nevéhez köthető az első, divattal foglalkozó rádióműsor.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik őszi konferenciát várja a legjobban?

Internet Hungary

Brand Festival

Marketing Summit

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!