mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kis Gergely
Kis Gergely
eNET/ Budapesti Corvinus Egyetem
ügyvezető igazgató / tanársegéd


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Volt román UPC-s vezeti a Libertyt a régióban
2015-07-17 10:10 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A UPC romániai és magyarországi részlegeit vezető Severina Pascu lett a Liberty Global közép-kelet-európai régiójának vezetője. Az amerikai Liberty Global a UPC anyavállalata.

Pascu eddig egy 110 millió eurós céget irányított, a jövőben egy 1,26 milliárdosat fog, ennyi volt ugyanis az LG helyi leányának tavalyi forgalma. A jövőben ő felel majd a cég műveleteiért Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában. A vállalatnak 4,7 millió ügyfele van a térségben, a legnagyobb piacnak Lengyelország számít, ahol 1,44 millió az ügyfeleik száma, Romániában pedig 1,19 millió.

Pascu 2010 óta vezeti az UPC Romaniát, és 2013 óta tartozik hozzá a magyarországi részleg is. A szakember 2008-ban pénzügyi igazgatóként került a céghez, előtte pedig a KPMG-nél, a Metromediánál és a CAIB Romaniánál dolgozott. A Gazdasági Tudományok Akadémiáján szerzett diplomát Bukarestben.

A román szakember Betzalel Kenigszteint váltja, aki a vállalat latin-amerikai és karibi részlegét fogja igazgatni. A UPC Romaniát a jövőben Robert Redeleanu irányítja majd, ő volt eddig a cég marketing igazgatója 2013 óta - tudósított a Romania Insider.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!