mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Berényi Konrád
Berényi Konrád
Onlinemarketing.hu Kft.
vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megvannak a Népszabadság új főszerkesztő-helyettesei
2015-08-18 15:55 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Murányi András, a Népszabadság főszerkesztője kinevezte a a lap főszerkesztő-helyetteseit, Nagy N. Pétert, Pető Pétert és Gergely Mártont.

Murányi András, akit augusztus 3-án nevezett ki főszerkesztőnek a Mediaworks vezetése, első lépésként megnevezte helyetteseit. Augusztus 18. napjától a Népszabadság főszerkesztő-helyettesi posztját Nagy N. Péter, Pető Péter és Gergely Márton tölti be, míg Tóth Ákos korábbi főszerkesztő-helyettes távozik a laptól.

Murányi András kinevezésekor hangsúlyozta: "Az új főszerkesztőséggel és a rovatvezetőkkel konzultálva szeptember elején folytatjuk a Népszabadság megújítását. Ennek fő célja, hogy a lap erősebb és frissebb tartalommal, ugyanakkor értékeit megőrizve növelje befolyását a médiapiacon, a Népszabadság Online pedig a legsikeresebb hírportálok közé emelkedjen."

A napilap első számú főszerkesztő-helyettese a korábbi megbízott főszerkesztő, Nagy N. Péter lett. A szakember csaknem két évtizede dolgozik a Népszabadságnál; publicisztikáit, a közélet mélyebb összefüggéseit markánsan megjelenítő cikkeit - egyebek mellett - Pulitzer-emlékdíjjal és Táncsics Mihály-díjjal jutalmazták.

A főszerkesztőség új tagja Pető Péter. A 31 esztendős, karakteres publicisztikáiról, kreatív ötleteiről, továbbá átfogó belpolitikai és sport témájú cikkeiről ismert újságíró-
szerkesztő eddig a belpolitikai rovat helyettes vezetőjeként dolgozott. A fiatal szakember számos szakmai elismerést érdemelt ki: többek között Junior Prima-, Minőségi újságírásért- és Németh Gyula-díjat kapott.

Gergely Márton tavaly október óta tölti be a Népszabadság főszerkesztő-helyettesi tisztét. Korábban a nol.hu felelős szerkesztőjeként dolgozott, így jelentős digitális és nyomtatott sajtós tapasztalattal bír. A külpolitikai jártasságú újságíró ugyancsak Minőségi újságírásért-díjas.

Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!