mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakner Bertold
Lakner Bertold
neo
kreatívigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új szakemberek a Mediaworks menedzsmentjében
2015-09-01 11:03 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A társaság a médiapiaci trendekre szervezeti struktúraváltással válaszol: összevonja és új irányítás alá helyezi az értékesítés és marketing, valamint a humánerőforrás és PR egységeit.

A társaság külön divíziót hoz létre a társaság megyei portfóliójának. Szeptember 1-től a Mediaworks menedzsmentje értékesítési és marketing igazgatónak Door Tamást, humánerőforrás és PR igazgatónak Kálmán Erikát, míg a megyei napilapok üzletág igazgatójának Póré Lászlót nevezte ki. A médiavállalat új vezetésének feladata a cégcsoport küszöbönálló üzleti és szervezeti fúziójának megvalósítása, valamint hatékonyabb működés kialakítása.

Rónai Balázs, a Mediaworks vezérigazgatója elmondta: "a változásoktól gyorsabb és rugalmasabb folyamatokat várunk. Az egyes funkciók összevonása elősegíti az érintett szervezeti egységek egymást támogató, szorosabb együttműködését, az értékesítés kiemelt szerepének biztosítását. A megyei napilapok önálló divízióba történő szervezésére azért van szükség, mert a regionális portfólió fejlesztéspolitikája kiemelt prioritást élvez az üzleti stratégiában. A belső kommunikáció megerősítése pedig elengedhetetlen, mivel a cégcsoport teljes fúzióját követően egy közös vállalati kultúra meghonosításához erős belső kommunikációra és a munkavállalók elkötelezésére van szükség."

Az átalakítással egy időben távozik a vállalattól Miczinkó Katalin értékesítési igazgató, illetve Mátrai Martina humánerőforrás igazgató.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!