mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vaszily Miklós
Vaszily Miklós
ECHO
vezérigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Együttműködik a NoSalty és a WMN
2015-09-22 16:04 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Érdekes kísérletbe vág a WMN hasábjain Both Gabi a wmn.hu olvasószerkesztője: 90 napos életmódváltó kalandját mától heti rendszerességgel osztja meg az olvasókkal.

A teljes körű életmódváltást igénylő programról a háromgyerekes, ülő munkát végző anyuka szemüvegén keresztül olvashatunk. A vállalkozás szakmai hátterét Prónay-Zakar Gina, életmód-tanácsadó, állandó wmn.hu-szerző irányítja, a cikksorozathoz pedig Bodon Judit, a NoSalty dietetikus szakértője ad étrendi tippeket, tanácsokat. Ezzel a programmal veszi kezdetét a két független online tartalomszolgáltató, a NoSalty és a WMN együttműködése.

"Életmódváltás. Annyiszor hallom ezt a szót. Annyiféle információt olvastam már ezzel kapcsolatban...Kilencven nap. És ez még csak a kezdet. Eddig tart az az életmódváltó program, amelybe a Gina és a Libertad stúdió jóvoltából most betekintést nyerhettem. Keveset tudok, de eleget ahhoz, hogy felismerjem, épp az utolsó pillanatban kezdtem el, mielőtt komoly egészségügyi kockázatnak tenném ki magam azzal, hogy helytelenül étkezem, nem figyelek magamra, nem alszom eleget, nem sportolok annyit, amennyit kellene." - vallja Both Gabi a cikksorozat wmn.hu-n megjelent bevezetőjében.

"Örökzöld téma az életmód váltás a NoSalty weboldalán és másutt is, hiszen sokunkat foglalkoztat, hogy hogyan tudunk tartós és rendszer szintű megoldást találni saját testi és lelki egyensúlyunk helyreállítására. A nők nagy része már rengeteg fogyókúrát kipróbált, amelyek közül a legtöbb csak ideig-óráig működik, pont addig, ameddig betartják, aztán előbb-utóbb minden kezdődik elölről. A NoSalty hasábjain mi is igyekszünk egy talán nehezebb, de mégis tartósabb megoldásra buzdítani az olvasókat" - mondta el Bodon Judit a NoSalty dietetikusa.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!