mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kaprinay Zoltán
Kaprinay Zoltán
Bónusz Brigád
alapító, vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Elindult a Tony Curtis-kampány  REG
2004-05-25 10:14 [Origo]

Május közepén elindult a Tony Curtis közreműködésével készült 30 másodperces Magyarországot népszerűsítő reklámfilm sugárzása az Egyesült Államokban - írja az Origo.

Hétfőtől kezdve vetítik az amerikai kábeltelevíziók a Tony Curtis-szel készült, Magyarországot népszerűsítő filmet. A 30 másodperces filmben Tony Curtis a Gerbeaud Kávéházban üldögél, csinos lányokkal körülvéve, közben pedig felvillannak Budapest jellegzetes színfoltjai és világhírű panorámája. Curtis egy csinos lány után pillantva idézi fel a világhírű film, a Van, aki forrón szereti (Some Like It Hot) címét, amely a reklámkampány vezető mondata is egyben.

A film az idősebb korosztályt célozza meg, de a Magyar Turizmus Rt. vezetői úgy vélik, hogy mivel a Magyarországra látogató amerikaiak többsége 54 éven felüli - ez a korosztály évente 270 milliárd dollárt költ szabadidős utazásra -, nekik Curtis ismerős és kedvelik. A Magyarországot reklámfilmekben népszerűsítő Tony Curtis nem kért pénzt a forgatásért, sőt, még budapesti repülőjegyét is maga fizette.

A televíziós kampányt nyomtatott hirdetések, hírlevelek, direct mail akciók kísérik. A Magyar Turizmus Rt. New York-i külképviseletének internetes honlapján, a gotohungary.com címen összeállítás jelenik meg, ahol letölthető lesz a reklámfilm.


További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!