mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Online megy tovább a ClassFM
2016-12-08 13:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Továbbra sem kell nélkülözniük a ClassFM hallgatóinak kedvenc zenéiket és műsoraikat, hiszen a rádió online elérhető.

"Az online működésünk egyrészt a már meglévő, eddig is használt web alapú online stream segítségével vált biztosítottá. Ennek megalapozásaként a műsorfolyamhoz való hozzáférést olyan dinamikusan változó sávszélességre bővítettük, amely garantálja, hogy szinte bármennyi hallgató kiszolgálása zökkenőmentesen mehessen végbe. Emellett természetesen az elhangzott műsorelemek visszahallgatására is lehetőség nyílik ON DEMAND formában" - magyarázta Hamvas Viktor, a ClassFM programigazgatója, aki az új műsorstruktúráról is beszélt.

"Jelenleg átmeneti adásszerkezettel megyünk tovább. Természetesen továbbra is a megszokott minőségben és változatos zenei kínálattal várjuk a hallgatókat: hétköznaponként a reggeli sávban Argyelán Kriszta ébreszti a hallgatókat, majd Garami Gábor teljesíti a kívánságokat. Délután új műsorvezetőnk, Juhász Bálint hozza a Class slágereket, este pedig Szani Roland jelentkezik a Class Nighttal. A hétvégében is van változás: most hétvégétől Mákszem Levente is csatlakozik a Class csapathoz, aki szombaton és vasárnap teljesíti a hallgatói kívánságokat, valamint a Class40-et és a ClassTop10 Amerika c. műsort is vezeti" - mondta Hamvas.

"Manapság már szinte mindenki az internet világában él, az egész napunkat végigkíséri: ha elmegyünk futni, ha felszállunk a buszra vagy beülünk a kocsiba" - magyarázta Garami Gábor. "Mi most ajtót nyitunk a digitális világra, követjük a hallgatóinkat oda, ahol ők vannak, és szeretnénk, ha ők is követnének bennünket. Még több tartalommal, még több interaktivitással és a legjobb zenékkel várunk mindenkit, valamint azt is elárulhatom, hogy rengeteg helyen leszünk láthatóak a közeljövőben" - mondta a műsorvezető, aki Class Utas című műsorával is rendszeresen jelentkezik a classfm.hu-n.

A ClassFM az online fórumokon túl nyereményjátékokkal és rendezvényekkel is készül, a rádió közkedvelt műsorvezetőivel országszerte több helyen is találkozhatnak a hallgatók. A tervek között szerepel továbbá egy olyan mobilapplikáció fejlesztése is, amely lehetővé teszi, hogy Android illetve iOS eszközökön is hallgatható legyen a rádió műsora. A programigazgató elmondta, tárgyalások folynak a mobilszolgáltatókkal arról a lehetőségről is, hogy az applikáció futtatása, illetve a rádióhallgatás mobil eszköz segítségével ne terhelje a felhasználók adatforgalmi keretét.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!