mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Jégre mennek a Class FM műsorvezetői
2016-12-21 18:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Class FM műsorát bárki élőben élvezheti, aki december 22-én és 23-án, valamint 27-30-ig a Városligeti Műjégpályára látogat.

December 22-én és 23-án, valamint december 27-30-ig a Class FM Budapesten, a Városligeti Műjégpályán várja korcsolyázni szerető hallgatóit. A rádió műsorvezetői élőben teljesítik a dalkívánságokat, de bárki együtt is korcsolyázhat velük a pályán. A helyszínre látogatók között értékes nyereményeket sorsolnak ki: gazdára talál majd 1 tablet, 1 okostelefon és 30 db kihangosító-transmitter szett is.

Argyelán Kriszta nagyon várja már, hogy jégre "pattanhasson". "Szeretek korcsolyázni, de évek óta tavaly volt először a lábamon újra korcsolya, amikor a kisfiamat ismertettem meg a jéggel. Bevallom, nem volt sok lehetőségem arra, hogy felelevenítsem a régi tudást, hiszen őt tanítgattuk. Nem tudom, hogy egyáltalán még benne van-e a lábamban, de nagyon izgatott vagyok" - árulta el Kriszta.

"Nem mondom, hogy egy óriási korcsolyabajnok vagyok, de kifejezetten szeretem a téli sportokat, azon belül a korcsolyázás az egyik kedvencem" - mondta Garami Gábor, aki hozzátette, hogy nagyon szívesen csúszik majd egyet a vállalkozó kedvű hallgatókkal.

Juhász Bálint is ott lesz az élő bejelentkezéssel egybekötött decemberi programon. "Balaton környéki vagyok, általában oda jártunk le korcsolyázni. Jó ideje azonban nem fagyott már be rendesen a tó, így három évvel ezelőtt volt utoljára alkalmam korcsolyázni" - mesélte Bálint.

Mákszem Levente fiaival látogat majd ki a korcsolyapályára. "Nálunk már családi hagyomány, hogy a fehér karácsonyok hiányát minden évben korizással igyekezzük pótolni - a 9 és 13 éves fiaim imádnak csúszni" - árulta el Levi.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!