mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Csermely Ákos
Csermely Ákos
Média Hungária konferenciairoda
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Budapesten a 103.9 Sláger FM vezetett
2017-01-11 14:26 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A fővárosban a 103.9 Sláger FM a piacvezető a Class FM lekapcsolása után - többek között ez derült ki a TNS-Hoffmann-Mediameter által közzétett 2016. novemberi és decemberi adatokból.

Budapesten a 103.9 Sláger FM lett a leghallgatottabb rádió, a teljes népesség körében (15 évesnél idősebbek).

Budapesten a 30-59 éves, kereskedelmileg fontos, magas vásárlóerővel rendelkező célcsoportban a 103.9 Sláger FM kiemelkedett a mezőnyből, ezzel megerősítve vezető szerepét a rádiók között.

A női hallgatók körében Budapesten továbbra is első választás a 103.9 Sláger FM.

Kiélezett a verseny a reggeli sávban, azonban a Sláger Reggel uralja a mezőnyt Vágó Pirossal és Abaházi Csabával. Napközben, a 10-18 óra közötti időszakban a 103.9 Sláger FM Budapesten jelentősen megelőzte a 15 évesnél idősebb korosztályban mért hallgatottságban az összes többi adót, köszönhetően Somogyi Zoltán és Dénes Tamás kimagasló népszerűségének.

A 103.9 Sláger FM közönségaránya a 15 évesnél idősebb korosztályban, a budapesti hallgatók között 21.4% lett, amelyet a többi rádió nem tudott megközelíteni sem, pusztán 16%-kal második a Rádió 1, 14%-kal harmadik a Music FM.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!