mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Klenovszki János
Klenovszki János
NRC Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Sikerrel zárta decemberi kitelepülését a Class FM
2017-01-16 10:55 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Naponta közel 6000-en korcsolyáztak a népszerű műsorvezetők társaságában, akik a hallgatók legkedveltebb dalkívánságait is teljesítették.

A Class FM műsorvezetői már nagyon várták a decemberi kitelepülést a Városligeti Műjégpályán. Amíg Argyelán Kriszta és Mákszem Levente a stúdióban teljesítette a dalkívánságokat, addig Garami Gábor, Juhász Bálint és Szani Roland a jégen erősítették a szerkesztőket. A legfiatalabb dalt kérő hallgató mindössze 5 éves volt, a legidősebb pedig egy 74 éves nagypapa.


"A kitelepüléseket nagyon szeretem, a hallgatókkal találkozni mindig óriási dolog. Az első napon már jégre is szálltam, de volt egy kisebb esésem. Komoly sérülés szerencsére nem történt, csak kicsit vérzett a könyököm. Két nap után viszont sajnos úgy lebetegedtem, hogy napokig otthon feküdtem. Nem így terveztem, mert nagyon szeretek külső helyszínen dolgozni, de ez most így alakult" - mesélte Garami Gábor, a Class FM kora délutáni adásának házigazdája, akit egy kedves hallgató egy tál süteménnyel is megajándékozott.

Juhász Bálint nagy lelkesedéssel várta élete első Class kitelepülését, a lendületességéből pedig a műjégpályán sem veszített. "Nagyon élveztem! Tőlem is kérhettek dalt, és velem is játszhattak a hallgatók kihangosító szettekért. Egy hölgy Heves környékéről utazott fel hozzánk, csak azért, hogy egy ilyen eszközt hazavihessen és a kocsiból is hallgathassa a Class FM-et." - árulta el Bálint, aki szintén rengeteg karácsonyi édességet kapott decemberben és sokat is korcsolyázott a Műjégpályán.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!