mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Drevenka Edit
Drevenka Edit
Aegon Magyarország
PR vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Médiadíjat kapott az M5 csatorna
2017-02-20 12:13 [MTI + Mediainfo.hu]

A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének médiadíját kapta az M5 közszolgálati csatorna - számolt be róla Dér Ágnes csatornaigazgató.

Dér Ágnes elmondta, az elmúlt években a kultúra és a tudomány nagyon kevés műsoridőt kapott, így az M5 hiányt pótol, és egyre többen "szoknak rá" a nézésére hatalmas kampány nélkül is.

Az idei tervekről szólva közölte, a kulturális híradót - amely eddig csak hétköznap este volt látható - hétvégén is szeretnék sugározni, mivel úgy látják, sok minden történik hétvégén, ami nem várhat hétfőig.

Emellett 34 magyar és határon túli színtársulattal vették fel a kapcsolatot, és ebben a hónapban már el is kezdik a színházi előadások felvételét - tette hozzá.

A Magyar Szóvivők Országos Egyesületét Orodán Sándor hívta életre 2004-ben, a magyarországi szóvivők politika-mentes, szakmai alapokon álló szervezeteként. Az egyesület a tagjainak szakmai és társasági, valamint egyéb programokat szervez, és részt vesz a szóvivők képzésében. Az egyesület az évente megtartott szóvivőbálon adja át elismeréseit: a Szavak Embere díjat, a Hiteles Tájékoztatásért díjat, a Lasz György rendészeti kommunikációs díjat és az M5 által idén elnyert Szóvivők Sajtódíját.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!