mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Peresztegi Zoltán
Peresztegi Zoltán
Schibsted Classified Media
alelnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Médiadíjat kapott az M5 csatorna
2017-02-20 12:13 [MTI + Mediainfo.hu]

A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének médiadíját kapta az M5 közszolgálati csatorna - számolt be róla Dér Ágnes csatornaigazgató.

Dér Ágnes elmondta, az elmúlt években a kultúra és a tudomány nagyon kevés műsoridőt kapott, így az M5 hiányt pótol, és egyre többen "szoknak rá" a nézésére hatalmas kampány nélkül is.

Az idei tervekről szólva közölte, a kulturális híradót - amely eddig csak hétköznap este volt látható - hétvégén is szeretnék sugározni, mivel úgy látják, sok minden történik hétvégén, ami nem várhat hétfőig.

Emellett 34 magyar és határon túli színtársulattal vették fel a kapcsolatot, és ebben a hónapban már el is kezdik a színházi előadások felvételét - tette hozzá.

A Magyar Szóvivők Országos Egyesületét Orodán Sándor hívta életre 2004-ben, a magyarországi szóvivők politika-mentes, szakmai alapokon álló szervezeteként. Az egyesület a tagjainak szakmai és társasági, valamint egyéb programokat szervez, és részt vesz a szóvivők képzésében. Az egyesület az évente megtartott szóvivőbálon adja át elismeréseit: a Szavak Embere díjat, a Hiteles Tájékoztatásért díjat, a Lasz György rendészeti kommunikációs díjat és az M5 által idén elnyert Szóvivők Sajtódíját.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!