mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Bauer András
Bauer András
Budapesti Corvinus Egyetem
egyetemi docens


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Átadták a „Média az Energiapiacért” újságírói díjat
2017-03-14 12:13 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Brückner Gergely nyerte a "Média az Energiapiacért" újságírói díjat.

Idén már második alkalommal hirdette meg a Magyar Energiakereskedők Szövetsége (MEKSZ) a "Média az Energiapiacért" pályázatot. A szervezet célja, hogy elismerje a sajtó azon képviselőit, akik objektíven, és szakmailag hitelesen tájékoztatták a közvéleményt a gáz és a villamos energiapiac helyzetéről. A díjat idén Brückner Gergely vehette át "A Nagy Energiaháború" című cikkéért.

Tisztában vagyunk vele, hogy a gáz- és villamos energiapiaci témák hiteles feldolgozása nagy tudásbázist, szakértelmet és sok időt követel meg minden újságírótól. Örömmel tapasztaltuk, hogy idén ismét számos pályázat érkezett az energiapiacot érintő legkülönfélébb témákban, amelyek egytől-egyig magas színvonalat képviseltek. Fontosnak tartjuk és erre is biztatjuk az újságírókat, hogy a továbbiakban is foglalkozzanak a hazai lakosság döntő többségét érintő energiapiaci témakörével" - értékelte a pályázat tapasztalatait Felsmann Balázs, a MEKSZ elnöke.

A beérkezett pályamunkák közül egy öttagú zsűri választotta ki Brückner Gergely győztes cikkét, olyan, előre meghatározott szempontok alapján, mint az újszerűség, szakmai hitelesség, komplexitás vagy tömeghatás. A zsűri döntése alapján ezeknek a szempontoknak a Figyelő 2016 13. számában megjelent "A Nagy Energiaháború" című elemző cikk felelt meg leginkább, amely a hazai energiapiaci változásokat, a főbb piaci és politikai erőket, valamint a jövőt meghatározó stratégiai irányokat dolgozta fel.

Az energiakereskedői piac szereplőinek döntő többségét képviselő MEKSZ célja, hogy szakmailag megalapozott javaslatokkal segítse egy versenyképességet biztosító, hatékony szabályozási keretrendszer létrejöttét, mert a tagjai hisznek benne, hogy egy jól szabályozott, átlátható, versengő energiakereskedői piac hozzájárulhat Magyarország gazdasági versenyképességének javulásához.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!