mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Csermely Ákos
Csermely Ákos
Média Hungária konferenciairoda
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az ország kedvenc boltja kerestetik
2017-04-21 12:47 [Marketinginfo.hu]

Egyedülálló szavazást indított a Femcafe.hu: az olvasók dönthetnek az ország kedvenc boltjáról.

A portál olvasói a saját tapasztalataik, szokásaik és benyomásaik alapján választhatják ki a számukra legkedvesebb hazai üzletláncot.

A nagybevásárlás valakinek kaland, de van, akinek igazi szenvedés. Ha azonban megtaláljuk azt a boltot, aminek a kínálata, elhelyezkedése, hangulata a leginkább közel áll a szívünkhöz, akkor valószínűleg boldogabban toljuk végig a bevásárlókocsit a sorok között. A Femcafe.hu most pont azt a boltot keresi, amit a leginkább szeretnek a vásárlók.

A portál szerkesztősége kilenc közismert bolthálózatot választott ki, amik közül az olvasók szavazhatják meg a számukra legkedvesebbet. A szavazás lezártát követően a nyertes márka viselheti majd a "Femcafe.hu - Az Ország Kedvenc Boltja 2017" címet, illetve az első három helyezett számára egy oklevelet is átad a kiadó. A sokakat megmozgató nyilvános szavazás elsősorban egy remek visszajelzés a márkák számára, hogy a Femcafe.hu olvasói milyen preferenciákat követnek, illetve melyik hazai üzletláncok a legkedveltebbek körükben.

"Ilyen jellegű szavazásra eddig nem volt példa, ezért mi is izgatottan várjuk az eredményeket. Ahogy az üzletláncoknak fontos a vásárlók visszajelzése, úgy nekünk is fontos az olvasóink véleménye. Ezért a Femcafe.hu nagy tömegeket megmozgató szavazása egy jó platform arra, hogy az olvasók tét nélkül kifejezhessék véleményüket és kiderüljön, melyik üzletláncot kedvelik a leginkább." - árulta el Csereklei Zoltán, a Femcafe.hu alapító ügyvezetője.

A szavazásban a következő kilenc közismert márkára lehet szavazni 2017. május 1-ig: Aldi, Auchan, CBA, Coop, Lidl, Penny Market, Reál, Spar, Tesco.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!