mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Csúcson az RTL Híradó
2017-06-15 16:59 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Rég nem látott különbség alakult ki az ország legnézettebb hírműsora, az RTL Híradó és a másfél éve a második helyen álló TV2 Tények műsora között.

Június 14-én ugyanis az RTL Híradó a legjobb júniusi közönségarányát érte el a kereskedelmi célcsoportban, míg a Tények az elmúlt két hét legrosszabb eredményét produkálta.

Az RTL Híradó hosszú ideje a legnézettebb hírműsor, sikerét és erejét jól mutatja, hogy az elmúlt másfél évben stabilan tartja piacvezető pozícióját a kereskedelmi célcsoportban és a teljes lakosság körében is.

Az elmúlt két hét eredményeit figyelembe véve az RTL Híradó és a TV2 Tények hírműsora közötti különbség a nyár első napjaiban még nőtt is a kereskedelmi célcsoport körében. Júniusban ugyanis az RTL Híradó átlagosan 20,2 százalékos közönségarányt ért el a Tények 15,8 százalékával szemben a 18-49-es korosztály körében.

A legnagyobb különbség június 14-én volt az elmúlt két hétben: az RTL Híradó a kereskedelmi célcsoportban 23,6 százalékos közönségarányt ért el, ami messze felülmúlta a Tények mindössze 10,9 százalékos eredményét.

Jól fut az RTL Magyarország Hírigazgatóságához tartozó Fókusz is. Az 1 perc és nyersz! legutóbbi évadának végével, június 6-tól immár újra a Híradó után, főműsoridőben látható. Az infotainment műsor népszerűségét jól jelzi, hogy azóta átlagosan 20 százalékos közönségarányt ér el a 18-49-es korosztály körében.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!