mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Klenovszki János
Klenovszki János
NRC Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Szurkolni a TV GO-val
2017-07-14 17:51 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A TV GO szolgáltatással azok a szurkolók sem maradnak le a Vizes VB eseményeiről, akik nem tudják a helyszínen vagy tv képernyők előtt nyomon követni a versenyeket.

A TV GO-val az M4 Sport és a Duna csatornákon sugárzott közvetítéseket egy egyszerű regisztráció után mindenki követheti.

A Telekom a FINA Világbajnokság kapcsán kiemelt érdeklődésre számít, ezért számos újítással igyekszik a felhasználók kedvében járni. A legfontosabb változás, hogy július elejétől egy egyszerű regisztráció után a TV GO-n bárki számára ingyenesen elérhetőek a közszolgálati csatornák (M1, M2, M4 Sport, Duna, Duna World, M5) így azokat a felhasználók Telekom TV előfizetés nélkül is, bárhol és bármikor nézhetik, akár okostelefonon vagy tableten keresztül.

Ezen felül a TV GO-n ingyenesen elérhetőek az Archív TV tartalmai is. Mindezeknek köszönhetően a szurkolók nem maradnak le a FINA VB egyetlen pillanatáról sem, hiszen a verseny élőben is követhető az M4 Sport csatornán, valamint az Archív TV-vel bármikor és bárhonnan visszanézhetők a korábbi közvetítések is.

A nagy érdeklődéssel kísért sportesemények megnövelik az online tévézés iránti igényt. Így volt ez tavaly nyáron a labdarúgó EB és az Olimpia ideje alatt is. Tavaly júniusban a Telekom TV GO szolgáltatásra regisztrálók száma az átlaghoz képest több mint háromszorosra nőtt, míg május és június között a tartalomfogyasztás 64 százalékkal nőtt.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!