mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Szóvivőket és a médiában dolgozókat díjaztak
2018-02-20 18:56 [MTI + Mediainfo.hu]

Szóvivőket és a médiában dolgozókat díjazott a Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete (MSZOE) a szóvivők bálján Budapesten.

A szóvivők médiadíját idén is négyen kapták: Kovács Attila, az MTI/MTVA fotóriportere, a közmédia Család-barát című magazinműsora, Gajdos Tamás, az ATV műsorvezetője és Farkas Krisztina, a Hír TV műsorvezetője.

A pénteken 70. születésnapját ünneplő Hájos László agrárújságírót, a Magyar Mezőgazdaság Kiadó Kft. ügyvezető igazgatóját életműdíjjal jutalmazták.

A szóvivői szakmai díjak közül a Szavak embere díjat Tarczy Gyula, az Ökonet-Biocom cég kommunikációs vezetője és a Nyíregyházi Televízió és Napló főszerkesztője, a Hiteles tájékoztatásért díjat Tóth Tibor, a Hidászokért Egyesület szóvivője kapta.

A rendészeti kommunikációban dolgozóknak odaítélhető Dr. Lasz György-díjjal a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét, Vargáné Szombati Andreát tüntették ki.

A bálon Equality-díjjal tüntették ki Enyedi Ildikó filmrendezőt. Az idén első alkalommal odaítélt díjjal azok munkáját ismerik el, akik tevékenységükkel, sajátos eszközeikkel kiállnak a nőkért, küzdenek az erőszak és mindenfajta megkülönböztetés ellen. Enyedi Ildikó az elismerést később veszi át.

Az Európa rendezvényhajón megtartott jótékonysági bál bevételével a szervezők a daganatos és leukémiás gyermekek javára létrehozott Őrzők Alapítványt és a Magyar Nyelvőr Alapítványt támogatják.

Az első szóvivőbált 2005-ben tartották azzal a céllal, hogy személyes kapcsolat jöjjön létre a szóvivői, intézményi kommunikációs területen dolgozók között, ezzel is segítve a mindennapi szakmai együttműködéseket.

A MSZOE-t Orodán Sándor alapította 2004-ben, a magyarországi szóvivők pártpolitika-mentes, szakmai alapokon álló szervezeteként. Az egyesület tagjai számára szakmai és társasági programokat is szervez, és részt vesz a szóvivők képzésében.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!