mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Két új műsorvezetővel bővül a Sláger Reggel csapata
2018-03-12 12:40 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Március elejétől két új műsorvezető, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert csatlakozott a Sláger Reggel műsorvezetőihez vagyis Pordán Petrához és Abaházi Csabához.

"Messze versenytársaink előtt járunk a jó minőségű zenével és szórakoztatással. Ahogy eddig, úgy továbbra is minden területen törekszünk hallgatóink igényeinek maximális kiszolgálására. A Sláger FM uralja a budapesti rádiós piacot*, mindannyian imádunk rádiózni. Könnyed, szórakoztató, interaktív reggeli műsorral akarjuk ébreszteni Budapest és Pest megye lakóit. Növényi Norbi és Bárdosi Sanyi, a két "jómadár" nem csak a stúdiót, hanem a rádiós iparágat is felforgatják, én pedig nagy örömmel fogom ezt végignézni" - mondta a főváros legnépszerűbb rádiójának* igazgatója, Jáksó László.

"Hónapok óta dolgozunk együtt Norbival és Sanyival, az első pillanattól kezdve őrületes volt a közös munka. A két fiú minden kedden a szó szoros értelmében felrobbantotta a stúdiót, mostantól pedig minden reggel együtt ébresztjük a hallgatókat az ország oldies rádiójában" - mondta Abaházi Csaba, a Sláger Reggel műsorvezetője.

"Ildinek, a feleségemnek évekkel ezelőtt mondtam, hogy mennyire lenne kedvem rádiós műsort csinálni, és most itt a lehetőség. Ahogy a sportban, úgy itt is nagyon szeretnék jól teljesíteni! Ha kell a hátamon viszem az "öreget" a győzelemig! Persze nem lesz rá szükség, hiszen Norbi nagyon jó partner ebben is!" - nyilatkozta Bárdosi Sándor.

*forrás: Kantar - Hoffmann Országos Rádiós közönségmérés - 2017. október-december


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!