mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ökotudatosságot népszerűsít a Viasat Nature
2018-04-11 13:01 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Föld Napja alkalmából a Viasat Nature csatorna problémafókuszú kampányt hirdet Budapesten a Batthyány téren, illetve sokszínű műsorkínálattal kedveskedik nézőinek.

Környezetünk megóvása mindennapos feladatunk, de április 22-ét világszerte is ennek a missziónak dedikálták. A Nemzetközi Föld Napja Hálózat idén a téma legégetőbb feladatai közül a műanyagmentesség ügyének kiemelt hirdetését tűzte zászlajára. A globális mozgalomhoz csatlakozott a magyarországi Viasat Nature csatorna; "Palackcsere" névre keresztelt akciójuk keretében pedig 2018. április 13-án Budapesten, a Batthyány téren többször használható kulacsokat osztogatnak majd a PET palackkal sétálók közt annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet az eldobhatós műanyag flakonok túlzott használatára, ezzel párhuzamosan pedig alternatív megoldást is nyújtanak.

A Viasat Nature saját kiemelt témái ezen a napon a már említett műanyagszennyezés, a biodiverzitás és a kihalófélben lévő fajok, illetve az extrém időjárás. Ennek tükrében ezen napon folyamatosan a témák legizgalmasabb sorozati lesznek elérhetők a természetcsatornán.

A Viasat Nature testvércsatornája, a Viasat Explore is kiemelten támogatja a Föld Napja eseményt. A Viasat Explore hulladékhasznosításról szóló, egész hónapban futó A hulladék királyai című műsora egy másik vonatkozásban is említésre méltó: a műsor elkészítéséért felelős kreatív csapat arany minősítést szerzett a közelmúltban a programhoz kapcsolódó szpot elkészítéséért a Promax BDA Europe Awards-on.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!