mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új kelet-európai régiós vezető a Kaspersky Lab-nál
2018-04-12 13:22 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Zoran Puskovic csatlakozott a cég csapatához Kelet-Európa ügyvezető igazgatójaként április 1-től.

Zoran Puskovic számos vezető pozíciót töltött már be az informatikai iparágban, a kelet-európai régió szakértőjének számít - a fogyasztói- és üzemeltetői piactól kezdve a mikro-, kis- és középvállalkozásokon keresztül egészen a nagyvállalatokig.

Puskovic feladata a hosszú távú növekedés és nyereségesség biztosítása a tartományban, valamint a stratégia fejlesztések kiterjesztése. Üzleti tapasztalatával segíti a cég jövőképének terjesztését, a kiberbiztonsági tudatosság növelését, célja a Kaspersky Lab díjnyertes lakossági- és üzleti termékeinek, valamint a cég kibercsapda-hírszerző szolgáltatásainak vezető szerepének megerősítése. Ezt megelőzően a ServiceNow CEE "Emerging Markets" részlegének vezetőjeként dolgozott, összesen több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a technológiai szektorban. A ServiceNow CEE előtt Puskovic számos nagyvállalatnál töltött be vezető pozíciót, többek között a Virtual Instruments, a VMware Global és a SAP Central Europe szervezeteknél, valamint olyan cégeknél, mint az IBM és a Hewlett-Packard.

"Alig várom, hogy részt vegyek a Kaspersky Lab márkájának megerősítésében a régióban, valamint ugyanilyen fontosnak tartom az új technológiai innovációk bemutatását a kelet-európai ügyfelek számára, és ezáltal a Kaspersky Labet új szintre emelhessük." - mondta Zoran Puskovic.

A Kaspersky Lab innovációi olyan újgenerációs észlelő technológiákat eredményeztek, mint például a Security Intelligence Services, valamint a teljesen integrált Kaspersky Endpoint Security platform és a Kaspersky Threat Management and Defense - egy fejlett kiberbiztonsági platform, amely biztosítja a vállalatok védelmét a komplex kibercsapdák ellen.

"Hatalmas elvárásaink vannak a kelet-európai növekedést illetően a következő hónapokban. Tekintettel Zoran Puskovic tapasztalatára a menedzsment, értékesítés, fejlesztés területén karöltve a technológia, innovációk és új lehetőségek iránti olthatatlan érdeklődésével biztosak vagyunk abban, hogy sikerrel vezeti és irányítja a kelet-európai csapatot ebben a fontos időszakban" - nyilatkozta Ilijana Vavan, a Kaspersky Lab európai ügyvezető igazgatója.

Puskovic közvetlenül Ilijana Vavannak tesz jelentést.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!