mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kandikó József
Dr. Kandikó József
Edutus Főiskola
Főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A JSBC és a Viasat World megállapodást írt alá
2018-07-05 12:27 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A nemzetközi médiacég ezzel megszerezte a Scars of Nanking című Emmy-díjas dokudráma sugárzási jogait, mely 2018 júliusában kerül adásba a Viasat History csatornán Nanking sebei címmel.

Seniha Tunaboylu, a Viasat World tartalom és beszerzési vezetője és Li Hanchun, a JSBC nemzetközi osztályának helyettes vezetője írták alá a megállapodást Li Sheng JBSC alelnök és JP Bommel NATPE ügyvezető társaságában.

A Viasat History csatornára vonatkozó sugárzási jogok közép és kelet európai megszerzéséről Tunaboylu így nyilatkozott: "A Viasat History hűséges nézőközönségének nagy örömmel hozzuk el a világszínvonalú tartalmakat. A Scars of Nanking fantasztikusan kiegészíti a júliusi műsorkínálatunkat és izgatottan várjuk, hogyan teljesít a csatornánkon. Örülök, hogy ezzel a szerződéssel elmélyítettük kapcsolatunkat a JSBC-vel."

Li Sheng hozzátette: "A nankingi mészárlás a II. világháború egyik fontos eseménye. Úgy vélem, a Scars of Nanking bemutatása a Viasat History-n lehetővé teszi, hogy az európai közönség többet tudjon meg az elfeledett kínai holokausztról. Örülünk, hogy a JSBC és a Viasat World partnerségének köszönhetően világszínvonalú tartalmunk nagyobb közönséghez tud eljutni."

A Scars of Nanking dokudrámát a legjobb operatőr és a legjobb kameravágás kategóriában jelölték a 45. Daytime Emmy-n és előbbi kategóriában el is hozta a legjobbnak járó díjat.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!