mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Klenovszki János
Klenovszki János
NRC Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
evosoft moziterem a Cinema City Allee-ban
2018-10-09 10:43 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az evosoft Hungary Kft. a tavalyi, 2017-es on-screen kampányát egészítette ki 2018 áprilisától a névadó teremszponzoráció márkaépítő elemeivel.

Az evosoft Hungary Kft. egy több mint 23 éve kezdődött sikertörténet főszereplőjeként elképesztő utat járt be: pár fős cégből mára hazánk egyik meghatározó informatikai vállalatává nőtte ki magát.

"Saját készítésű videónkat elsősorban belső használatra készítettük el, hogy munkatársaink is nyomon követhessék fejlődésünket. A videóban a Cinema City/ New Age Advertisinggal kötött új mozis teremszponzorációs együttműködésünk előnyeit és részleteit Petényi István, az evosoft ügyvezető igazgatója maga mutatja be." - nyilatkozta Gönye Zoltán, az evosoft marketing vezetője.

"Mindig nagyon örülünk, ha az Ügyfeleink elégedettek és visszatérnek hozzánk, főleg, ha ilyen nagyszerű, saját készítésű visszacsatoló videót is láthatunk A hosszú távú együttműködés valóban komplex, hiszen 360°-os mozis kommunikációval együtt valósul meg a mozivásznon és a mozi területén is. Így az evosoft nevével és logójával találkozhatunk már a terembe szóló mozijegyen, a terem bejárata fölötti LCD kijelzőn, 2 db plasztik táblán a terem két oldalán, valamint a lobbyban található szponzor falon is. A szponzorációhoz tartozó on-screen megjelenés részeként, áprilistól az Allee 1-es termében a legelső üdvözlő szpotként minden film előtt minden nap az ügyfél, azaz az evosoft reklámfilmje látható."- nyilatkozta Krausz István a Cinema City New Age Advertising Médiaértékesítési Managere.

Az evosoft és a New Age Advertising - mely kizárólagosan végzi a Cinema City mozik médiafelületeinek értékesítését - együttműködése mellett a teremszponzoráció adta lehetőségeket már több nagy márka is beépítette a kommunikációjába, a jelenlegi terem szponzorok között van a Simple by OTP, a Telekom, Nivea, Pizza Forte, Hyundai és az evosoft.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Media Hungary (2019. május 7-8.)

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!