mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Nevet vált a cemp-x online csoport
2018-12-14 14:24 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A cemp-x online Zrt. kiadóvállalat a jövőben Indamedia Network Zrt. néven üzemel tovább.

Az Index, a Velvet, a Dívány, a Totalcar, a Femina, a Napi.hu, a Port.hu és a Blog.hu hirdetési felületeit kizárólagosan értékesítő cég pedig Indamedia Sales Kft. néven folytatja működését.

Az Indamedia Network a karakteres, meghatározó kiadványai és piacvezető közösségi szolgáltatásai révén változatlanul a magyar web egyik legnagyobb médiacsoportja. Továbbra is azon dolgozunk, hogy elégedett olvasók és felhasználók millióit szolgáljuk ki minden nap - mondta el Ziegler Gábor, a vállalat társtulajdonos vezérigazgatója.

A tulajdonosi struktúra változatlan, Ziegler Gáborral továbbra is ketten alkotjuk a tulajdonosi kört. Az Indamedia Network tulajdonában álló vállalatok, a dívány.hu Kft., a TotalCar.hu Kft., a www.Napi.hu Online Kft., a PORT.hu Kft, a Femina Media Kft., az Inda-Labs Zrt. és az Indamedia Sales Kft. működésében sem jelent változást az átnevezési folyamat - erősítette meg Oltyán József, tulajdonostárs.

"Indamedia Sales néven is azon dolgozunk, hogy a magyar net kedvenc kiadványain a lehető legeredményesebb kampányokat valósítsuk meg. Büszkék vagyunk a partnereink bizalmára, a változatlan működéssel és az általunk biztosított előnyökkel az ő céljaikat kívánjuk támogatni - tette hozzá Abonyi Bernadett, az Indamedia Sales Kft. ügyvezetője.

Az Inda előtagot cégcsoportunk fejlesztésekért és szolgáltatásokért felelős tagja, az Inda-Labs Zrt. már több mint egy évtizede használja. Az átnevezéssel a vállalatcsoport a piaci szereplők számára ismerős új néven folytatja változatlan tevékenységét.

A vállalatok működését és a partnerekkel kötött megállapodásait nem befolyásolja a névváltás.

A szükséges cégjogi lépéseket 2018.11.29-én mindkét társaság megtette.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!