mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Drevenka Edit
Drevenka Edit
Aegon Magyarország
PR vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új linecért felelős alelnök a Turnernél
2019-02-11 09:39 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Johanne Broadfield mostantól szélesebb hatáskörben lát el feladatot a Turner International licencért és merchandisingért felelős ágában.

Broadfieldet a Cartoon Network Enterprises EMEA & International alelnökének nevezték ki - jelentette be Giorgio Stock, a Turner EMEA vezérigazgatója.

Broadfield továbbra is felügyeli a Turner egész régióra (Európa, Közel-Kelet, Afrika) kiterjedő licenctevékenységeit, amelybe beletartoznak a terméklicencek, a kampányok, a kiadványok, az otthoni szórakoztatás, a helyszínközpontú szórakoztatás, a rendezvények, valamint a kiskereskedelmi megállapodások a Turner portfóliója és a nemzetközi márkák között. Emellett ő felel a Turner International licencstratégiájáért is, a nemzetközi döntésekben a Turner amerikai részlegével együttműködésben. A latin-amerikai licenctevékenység költségvetésének kapcsán Broadfield együtt fog dolgozni Pablo Zuccarinóval, aki a Turner Kids latin-amerikai vezető alelnöke és ügyvezetője, emellett szoros kapcsolatban áll majd Vikram Sharmával, a Cartoon Network Enterprises ázsiai és csendes-óceáni részlegének alelnökével.

Giorgo Stock, a Turner EMEA vezérigazgatója elmondta: "Amióta Jo öt évvel ezelőtt csatlakozott a Turnerhez, bebizonyította, hogy tehetséges vezető, aki képes felépíteni a franchise-ainkat és megőrizni azok hírnevét, valamint a partnereinkkel való jó együttműködési készségével a legjobbat tudja kihozni a partnermegállapodásokból. A Turner International licencért és merchandisingért felelős csapatával együtt fontos szerepet fog játszani a cég nemzetközi működésében, és szándékunkban áll kiaknázni a régióban rejlő lehetőségeket."

Broadfield 2014 februárjában igazolt a Turner EMEA-hoz a Matteltől, ahol a tízéves karrierje során különféle vezetői pozíciókat töltött be, köztük a kontinentális Európáért, majd az Egyesült Királyságért, Kelet-Európáért és Kanadáért felelős vezető igazgató pozícióját. A Mattel előtt Johanne a németországi Burda Mediennél dolgozott kiadói igazgatóként, ahol a divatmagazinokért felelt.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!