mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Reklámszövetség dr. Megyer Örsöt tüntette ki
2019-05-28 15:14 [Marketinginfo.hu]

A Magyar Reklámszövetség Tiszteletbeli Örökös Tag elismerést eddig öt kiváló szakembernek adományozott, utoljára 2015-ben.

Dr. Megyer Örs elismerését az ügyvezetőség teljes összhangban terjesztette az elnökség elé, amelyet az MRSZ elnöksége egyhangúlag szavazott meg. Az elismerést igazoló oklevelet az MRSZ május 27-i ügyvezetőségi ülésén ünnepélyes keretek között adta át dr. Megyer Örsnek.

Gulyás János, az MRSZ elnöke hangsúlyozta "Külön öröm számomra, hogy az elnökség teljes támogatással szavazta meg dr. Megyer Örsnek a kitüntetést. Bízunk benne, hogy Örs szakmai aktivitására, tudására a jövőben is számíthat nemcsak a reklámszakma egésze, de az MRSZ is, hiszen Örs jelenleg is a Reklámszövetség felügyelő bizottságának elnöke."

Dr. Megyer Örs több évtizede (tagcég képviseletében vagy egyéni tagként) tagja a Magyar Reklámszövetségnek folyamatosan tisztséget vállalva a tagság támogatásával. Korábban elnökségi tagként, az elmúlt 7 évben a Felügyelő Bizottság tagjaként, illetve annak elnökeként támogatja a Reklámszövetség munkáját. Mindemelett más iparági szervezetekben is - elsősorban az ÖRT elnökeként - sokat tett a kommunikációs iparág elismertségéért, kiemelten az önszabályozás területén. Aktívan hozzájárult a társszervezetekkel való közös projektek megvalósításához, mint például a Magyar Reklámetikai Kódex frissítéséhez, melyet az MRSZ-ÖRT készített elő és közösen jelentett be 22 szervezet együttes aláírásával.

Dr. Megyer Örs, az oklevél átvételekor elmondta "Igaz, hogy egy ilyen díj átvétele egyben kedves figyelmeztetés a koromra, mégis nagy öröm és megtiszteltetés, hogy Magyarország legpatinásabb, a szakmát meghatározó szövetsége gondolt rám és felvett a hazai reklámot meghatározó "nagy öregek" közé."

Az MRSZ Tiszteletbeli Örökös Tagságról

A Magyar Reklámszövetség 2014 decemberében határozott arról, hogy létrehozza az Örökös Tagság címet, amelyet dr. Nagy Bálint korábbi elnök és alelnök, jelenleg ügyvezetőségi- és elnökségi tag javasolt. Tiszteletbeli Örökös Tagság címet az elnökség olyan, a nyugdíjkorhatárt elérő vagy annál idősebb szakembernek ítélhet oda, aki korábban legalább 5 éven keresztül az MRSZ tagja volt és tisztséget töltött be a szervezetben vagy az MRSZ keretében és tágabb értelemben a magyar kommunikációs szakma érdekében sokat tett. Az MRSZ Tiszteletbeli Örökös Tagokat a rendes tagokkal minden tekintetben azonos jogok és kötelezettségek illetik meg, tagdíj fizetése nélkül.

Eddig kitüntettettek

Az elismerést legelőször a szövetség 40 éves jubilálása alkalmával rendezett gálán 2015 januárjában dr. Takács Ildikónak és Sas Istvánnak adta át az elnökség. Majd 2015. decemberében újabb három szakemberrel bővült a kitüntetettek sora: az éves közgyűlésen Merényi Éva, dr. Skriba Judit és dr. Pócsik Ilona vehette át a Tiszteletbeli Örökös Tagságot igazoló díszoklevelet, ezzel öt főre bővült az Örökös Tagok száma.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020 ban hány százalékra tippeled a hazai programmatic media költést a digitális médiaköltésen belül?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!