mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Ménesi Zsolt
Ménesi Zsolt
Akció-NXS Reklámügynökség Kft. (AKCIÓ 360)
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új vezérigazgatója lesz a Veszprém-Balaton 2023 Európa kulturális főváros programnak
2020-02-24 09:36 [MTI + Mediainfo.hu]

Markovits Alíz személyében új vezérigazgatója lesz a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa Zrt.-nek március 21-től.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (EKF) programról tartott hétfői, veszprémi sajtótájékoztatón Navracsics Tibor, a program kormánybiztosa úgy fogalmazott, hogy március közepétől a korábbinál még intenzívebben dolgoznak majd a program megvalósításán. Az éveken át tartó előkészítés után látványosabb szakaszába érkezett a munka - tette hozzá.

Markovits Alíz az egyéb elfoglaltságai miatt lemondott Mészáros Zoltánt váltja a vezérigazgatói poszton.

Markovits Alíz elmondta, hogy korábban a versenyszférában pénzügyi és külkereskedelmi területen dolgozott, majd számos hazai és nemzetközi projekt menedzsment és szakértői feladatait látta el.

A kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézetének fejlesztési vezetőjeként tapasztalatot szerzett a regionális fejlesztési projektek tervezésében, megvalósításában és ellenőrzésében. Kiemelt feladata a Miszlivetz Ferenc által kidolgozott KRAFT koncepció gyakorlatba való átültetése a "Kreatív Város - Fenntartható Vidék Kőszeg város példáján". Az így megvalósuló projektet a kormánya kiemelt nemzeti projektté minősítette - tette hozzá.

Mint mondta, a KRAFT alapgondolatát beépítették az Európa Kulturális Fővárosa koncepcióba, mely szerint Veszprém az őt körülvevő vidékkel együttműködve lehet igazán sikeres.

Mészáros Zoltán a továbbiakban főtanácsadóként dolgozik majd a program sikeréért.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!