mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Melyek a jó bicikli márkák? (x)
2020-03-25 16:38 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Erre a kérdésre válaszolni szinte lehetetlenség.

Illetve inkább úgy helyes ez a kijelentés, hogy valószínűleg mindenki mást válaszolna erre, hiszen nagyon szubjektív, hogy kinek, miért és melyik kerékpár márka válik be.

Mitől jó és mitől jobb?

Egy bicikli márkát alapvetően a megbízhatósága tesz jóvá. Emellett pedig kiemelten fontos a minőség és a maximális odafigyelés a részletekre. Így például sokat számít, hogy a gyártó mennyire ügyel a fényezés egyenletességére és minőségére, a hegesztésre vagy éppen a határozott nyomáspontú fék használatára. De emellett még számos egyéb apró részlet van, amelyre ha a márka nem fordít kellő odafigyelést, akkor nem minőségi bringa fog lekerülni a gyártósoráról.

Ezeken felül azonban az is sokat számít, hogy milyen típusú bringáról van szó. Hiszen vannak márkák, amelyek túrakerékpárok gyártásában alkotnak kiemelkedőt, illetve vannak, amelyek pedig trekking kerékpárokban jeleskednek. Ezért a személyes véleményt az is nagymértékben meghatározza, hogy valóban a céljaidnak leginkább megfelelő kerékpár típust választottad-e.

Márkák, amelyekben nem csalódhatsz

A kerékpáros piacon van néhány márka, amelyek biztosan nem okoznak csalódást, hiszen ezen gyártók számára elsődleges szempont, hogy minőségi és megbízható kerékpárokat állítsanak össze.
 
  • Capriolo


A márka kicsiben kezdte meg működését 1996-ban, de nagyon hamar komoly sikereket könyvelhetett el, így napjainkban már egy 100 fős céget takar a Szerbiában működő Capriolo márkanév, amelynek termékei ma már Európán belül bárhol megvásárolhatóak.
 
  • Cube


A felsorolásból természetesen a MaxBike-nál kapható Cube biciklik sem maradhat ki, hiszen a gyártó számára - saját magával szemben - alapkövetelmény a legmagasabb szintű minőség biztosítása. Éppen ezért a gyártás során minden egyes apró részletre odafigyelnek, így biztosítva azt, hogy a Cube kerékpárok igazán magas minőséget képviseljenek.

A 2500 négyzetméteres tesztüzem lehetővé teszi számukra, hogy az alkatrészek mindegyike szigorú ellenőrzésen essen át, mielőtt azt felhasználják egy kerékpárnál. Ezt követően pedig egy 5 évnek megfelelő terheléses szimuláció következik. A két munkafolyamat együtt garantálja azt, hogy maximálisan megbízható és minőségi kerékpár guruljon le a gyártósorról.
 
  • Electra


A márka védjegye a Flat Foot Technology, amellyel a kerékpárjaikat a rendkívül magas kényelmi szint és a könnyebb irányíthatóság jellemzi. Ezáltal egy Electra bringán a tekerés garantáltan élmény lesz.

Rendkívül sok márka terméke közül lehet ma már választani. A kerékpározás valódi élményét azonban garantáltan csak egy megbízható és minőségi bringa fogja visszaadni.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020 ban hány százalékra tippeled a hazai programmatic media költést a digitális médiaköltésen belül?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!