mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Sályi Réka
Geometry Global ügynökségi cégcsoport
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Különleges italok prémiumminőségben valódi ínyenceknek (x)
2020-11-24 16:29 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A prémiumminőségű italokat rendszerint körüllengi egy semmivel össze nem hasonlítható egyedi varázs.

Kérlelhetetlenül vágyunk rájuk, meg akarjuk ízlelni őket, hogy mi is érezhessük a valódi esszenciájukat.

Ebben a bejegyzésben tehát az ultra prémium italokkal foglalkozunk. Nem titkolt szándékunk ezzel kedvet csinálni ahhoz, hogy egy-egy fárasztó munkanap után vagy ünnepi alkalom apropóján megengedjünk magunknak némi jutalmat, természetesen prémiumkivitelben.

Mit is értünk pontosan ultra prémiumminőségű italok alatt?

Kifogástalan alapanyagok, a végletekig finomhangolt készítés, ismert és elismert márka, illetve igényesség a legmagasabb fokon. Egytől egyig olyan csodás nedűk, amik a saját kategóriájuk legkiemelkedőbb darabjainak számítanak.

Egyedülálló élménnyel kecsegtet már az egyszeri ízlelésük is. No és persze egészen új szintre teszik azt a bizonyos lécet, amit egy általunk ténylegesen nagyra tartott italfajtától elvárunk.

Ízlés és egyéni preferencia alapján az elképesztő whiskyk és whiskeyk, a pazar aromájú likőrök, nemes és érlelt konyakok, fenséges pálinkák, exkluzív pezsgők, prémiumminőségű vodkák, érlelt rumok egyaránt fellelhetők ebben a speciális kategóriában.

Kiknek ajánlott elsősorban az ultra prémiumminőségű italok felfedezése?

Leginkább azoknak, akik a kifogástalan színvonalat, az igényességet és az ízléses megoldásokat többre tartják a mennyiség kérdésénél. Akik szenvedélyesen rajonganak a minőségi italkülönlegességekért, és szívesen fedeznek fel újabb és újabb területeket.

Ők azok az ínyencek, akik nem érik be a kommersz vonallal. Akik sokkal inkább utaznak el a legendás termőterületekre vagy várnak akár hónapokat egy-egy palack italcsodára, minthogy leadjanak a minőséggel szemben támasztott elvárásokról.

Persze kétségtelen, hogy a minőség bizony sokszor anyagi áldozatokkal is jár. Ők viszont tisztában vannak azzal, hogy ez az egész egy befektetés. A csodálatos ízélményért fizetnek, emellett pedig a magasabb árral az italok készítőinek az áldozatos munkáját is értékelik.

Mi alapján dönthetünk arról, hogy pontosan melyik prémiumitalt szeretnénk kipróbálni?

Ezzel kapcsolatban viszonylag nehéz általános érvényű tanácsokat osztogatni, ugyanis rendkívül sok múlik az egyéni ízlésen és preferenciákon. Nem mindegy ugyanis, hogy éppenséggel a whisky, a pezsgő, a vodka vagy mondjuk a rumkülönlegességek hoznak lázba bennünket.

Persze egy ínyenc szívesen olvas utána a kiszemelt italok részleteinek, úgyhogy mi is erre buzdítjuk az olvasót. Érdemes egy kicsit utánajárni, hogy milyen különleges eljárás jellemző az ital készítésére, és mihez köthető az ultra prémiumstátusz megléte.

Legyünk őszinték, ez az egész egy izgalmas játék, vadászat. Vadászunk a felejthetetlen élményekre, amiket egy-egy prémiumminőségű italcsoda ajándékoz a számunkra.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!