mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vörös Csilla
Vörös Csilla
Nielsen Közönségmérés Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mi van a zselén túl? (x)
2021-12-17 10:51 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ha a hajformázókról hallunk, nagyon sokaknak először a zselé ugrik be. Mások még a hajlakkot és a hajhabot vágják rá a kérdésre.

Ezek azok a termékek, amik már hosszú évtizedek óta kísérik az emberiséget, ha hajformázásról van szó. A hajat ugyanis formázni kell, minden nap van vele tennivaló.

Igazán szerencsések azok, akik éppen csak megrázzák a fejüket, és máris beálltak a hajszálak. Mindenki másnak azonban szüksége van többféle hajformázóra, mert nem minden esetben megoldás a lakk vagy a hab. Emellé persze néhány olyan kellék, mint a hajkefe, a hajvasaló és a hajszárító is kerüljön a fiókba, a hajápolási termékek mellé.

A klasszikus folyamat a hajmosással kezdődik. Minden esetben alapvető a tiszta haj. A legjobb megoldás, ha szalonminőségű, professzionális termékeket választasz, amiket például a Hair-Line webáruházban szerezhetsz be. Itt az Alfaparf Milano termékeit találod, amelyeket Szabó Erika színésznő is használ. Ha emlékszel néhány szerepére, biztosan eszedbe jut, hogy a haja mennyire szép, egészséges és ragyogó.

Az olasz márka kimondottan nagy figyelmet fordít arra, hogy a haj az ápolástól a formázásig hozzájuthasson minden tápanyaghoz, ami egészsége megőrzéséhez szükséges.

A jó hajformázó kiválasztása

Hogy milyen hajformázót válassz, nemcsak az befolyásolja, hogy milyen frizurát szeretnél elkészíteni. Elsősorban a hajadnak megfelelőért kell nyúlnod. Vékony szálú, tartás nélküli haj esetében a mindennapos használathoz elég egy közepesen erős tartást adó hajhab (nem kell a legerősebb!). Göndör haj esetében a csigákat szét kell választanod, ezért a krémek lesznek a barátaid. Ha a fejdere lapul a hajad, még hajtőemelőt is használnod kell. Rövid, erős szálú hajnál némi waxot tegyél fel, esetleg zselét, ha nagyon akaratos a frizura. Ritkásabb haj esetében a volumennövelő hajhab lesz a megoldás.

Már nagyon széles a paletta a hajformázókból, így ha megvan a hajtípusodnak és a kívánt frizurának megfelelő, már csak egy dolgot gondolj át. Milyen rendszeresen fogod használni? Ha minden nap, akkor feltétlenül olyat válassz, ami engedi lélegezni a hajat, ami hidratálja! A hajformázók tulajdonsága, hogy szárítják a hajat, és mivel egy bevonatot képeznek a szálakon, elzárják a levegő útját. Vannak azonban olyanok, amelyek ápoló, hidratáló összetevőket tartalmaznak, ezért alkalmasak a mindennapos használatra.

Egy-egy ritka alkalommal, amikor például valami nagyon extrém változásra vágysz, belefér egy kevésbé kedvező termék, de azt amint lehet, azonnal mosd ki a hajadból, és szánj kicsit több időt az ápolásra!

Jön a karácsony!

Ilyenkor, decemberben felmerül az ajándékozás kérdése. Ha valakit annyira jól ismersz, hogy tudod, milyen típusú a haja, egy minőségi hajformázó igazán hasznos ajándék lehet. A legjobb, ha egy egész termékcsaládot teszel a fa alá, hogy biztosan minden meglegyen a kitűnő frizurához. De egy születésnap, névnap is kiváló alkalom, hogy megmutasd, te mivel varázsolsz magadnak csodás frizurát.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!