mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Eszes Tamás, főiskolai tanár...
Dr. Eszes István
Budapesti Gazdasági Főiskola
főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Tálak, a takarítás sokrétű kiegészítői (x)
2022-06-14 10:39 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A "tál" kifejezésről a legtöbb háziasszonynak elsőre a konyhában használatos keverőtálak jutnak az eszébe.

Igaz, hogy azok a tálak is nagyon sokrétű szerepet töltenek be az ember életében, főleg azokéban, akik gyakran sürögnek-forognak a konyhában.

Számtalan keverőtál létezik, melyek megkönnyítik a sütés-főzés előkészítését, vagy tevékenyen részt vesznek magában a folyamatban.

A tálak egy másik fajta megközelítését jelentik azok a nagyobb méretű műanyag eszközök, amelyek nem a konyhában, hanem pont, hogy a lakás vagy ház bármely másik helyiségében nyújtanak hathatós segítséget.

Lavórok, mosdó- és takarítótálak

A Curver.hu webáruház takarítás kategóriája külön kategóriára bontja a vödröket és a tálakat. A tálakon belül találunk számtalan méretű, színű és formájú takarítótálat, amelyek segítséget adnak valamilyen háztartási tevékenységben.

Az egyik leggyakoribb használat, amikor valamit be kell áztatni. Vagy azért, mert a mosás előtt szükséges egy kézi előmosás vagy pedig olyan makacs folt került a holmira, ágyneműre, hogy kezelni kell külön folttisztítóval. Az is előfordulhat, hogy például egy kényesebb sportcipőt kézzel szeretnénk kimosni. Ehhez tökéletes, ha egy lavórban végezzük el ezt a tevékenységet.

Ezek a tálak takarításnál is nagy szerephez jutnak. Ugyanis (hasonlóan a felmosóvödrökhöz) mosószeres vizet beleöntve tudjuk végrehajtani az adott felület megtisztítását. Erre bárhol a lakásban, vagy kertes ház esetén akár az udvaron sor kerülhet.

Számtalan funkció

Azon túl, hogy támogat minket a takarításban, segíthet a pakolásban és a tárolásban is. Amikor épp nem használjuk, egy gardróbszekrényben tárolhatunk benne ideiglenesen feleslegessé vált, vagy éppen szelektálás előtt álló ruhákat.

A szennyes ruhák átválogatásánál, kiteregetésénél vagy összeszedésénél is használhatjuk ezeket a műanyag tálakat, de akkor már sokkal jobb megoldást ajánlunk ehhez: a ruháskosarakat, amelyek tipikusan erre a funkcióra lettek szánva.

Méretüknél fogva beszerezhetünk több különbözőt is, melyeket aztán egymásba pakolva tárolhatunk, amikor épp nem használjuk. A kényelmet szolgálják az ízlésesen kialakított csúszásgátló fogantyúk.

A tisztán tartás szempontjai

Ezek a tálak, ha a takarításnál alkalmazzuk őket, bizony néha koszosak lesznek, de néhány egyszerű mozdulattal máris újra tisztává varázsolhatók. Masszív, strapabíró, de ugyanakkor könnyű, rugalmas műanyag termékek, és időtállóságukra a Curver név a garancia. Mobilak, könnyen mozgathatóak, hosszú távra tervezett termékek.

A kisebb darabok akár mosogatógépbe is helyezhetők a keverőtálakhoz hasonlóan, de előtte mindenképpen bizonyosodjunk meg afelől, hogy az eszköz alján milyen piktogramok találhatók. Ebben segítséget nyújt a Curver.hu webáruház információs menüpontja is, ahol kikereshető mindegyik Curver terméken megtalálható jelzés.

Ezzel elkerülhetővé válik, hogy valamelyik műanyag termék sérüljön, eldeformálódjon a magas hőfokkal dolgozó mosogatógépben.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!