mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Illisz László
Dr. Illisz László
Heti Válasz
felelős szerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Magasnyomású gépekhez magasnyomású tisztítószert használjunk (x)
2022-09-21 09:59 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Magasnyomású mosókat napjainkban egyre több helyen alkalmaznak. A közhiedelemmel ellentétben már nem csak az autómosókban vagy ipari környezetben lehet megtalálni az eszközöket.

Mind az otthoni, mind az ipari magasnyomású mosók egyre elterjedtebbek, hisz kisebb autók, kerékpárok tisztítását és egyszerűbb ház körüli munkálatokat is meg lehet velük oldani, de egy nagyobb cég mindennapos igényeit is képes kielégíteni.

Milyen tisztítószert válasszunk?

Sajnos erre a kérdésre a választ megtalálni nem egyszerű. Természetesen a megfelelő működéshez ideális "üzemanyaggal" kell ellátnunk ezeket a gépeket, így kifejezetten fontos az ideális magasnyomású tisztítószer kiválasztása. Tudni kell, hogy rengeteg gép érhető el a piacon, elég csak szétnézni a Kärcher Center Marclean oldalán a háztartási magasnyomású mosó kategóriában, és ez csak a családbarát felhozatal, az ipariról még nem is beszéltünk.

Nincs egy általánosan elfogadott igazság, hogy mely tisztítószer a legjobb, amely minden problémára megoldást jelent. Először is ehhez még hozzájön az az általános igazság, hogy ahány ház, annyi szokás, sőt, ahány cég, annyi igény. A szerencse az, hogy a piaci kínálat minden helyzetre fel van készülve.

Hogy pár konkrét példát is említsünk, elérhetőek úgynevezett aktív tisztítók, amelyek az erős zsír-, olaj- és ásványi szennyeződéseket tudják eltüntetni. Általában járműmosáshoz, motormosáshoz és ponyvatisztításhoz szokás használni. Természetesen magasnyomású zsíroldó is elérhető, ami még a legerősebb szennyeződéseket is eltávolítja, mint például a kátrány és a füstgyanta. Univerzális, hisz bármilyen hőmérséklet-tartományban megőrzi hatékonyságát.

Ha a tisztítószerek kiszereléseit vizsgáljuk a piacon, találhatunk kifejezetten családbarát méreteket is, de az ipari igényeket is tökéletesen kielégítik. A pár literes mérettől egészen 1000 literes óriásokig találhatunk terméket, utóbbi persze már nem egy átlag ingatlan igényeire van szabva, hanem ipari felhasználóknak.

A gép és a tisztítószer kapcsolata

Ha úgy érezzük, ideje a magasnyomású mosás adta előnyöket igénybe venni vállalkozásunk életében, akkor egy alapos keresés és kutatás elé nézünk. Ahogy a tisztítószereknél is kiemeltük, az igények és a feladatok változóak. Szerencsére nemcsak az "üzemanyagoknál" érhető el széles választék, hanem maguknál a gépeknél is. A legújabb generációs tisztítószerek a három az egyben hatásmechanizmusnak köszönhetően tökéletes tisztaságot képesek elérni, mindemellett kíméletesek a felülettel, valamint hosszú távú védelmet nyújtanak.

A gép kiválasztása is kiemelt feladat

Az előzőekben tett megállapítás szintén érvényes a mai, modern gépekre is. Prémium minőséget képviselnek a saját területeiken és minden helyzettel meg tudnak birkózni. Mindig alaposan mérjük fel az igényeket, pláne, ha ipari környezetben szeretnénk használni, ugyanis ezzel időt és pénzt spórolunk hosszú távon.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik őszi konferenciát várja a legjobban?

Internet Hungary

Brand Festival

Marketing Summit

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!