mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Magyar Judith
Magyar Judith
SAP AG
kommunikációs igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Egy számfestő készlet tökéletes ajándék lesz a gyermekeidnek (x)
2022-11-16 09:23 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Számról számra, darabról darabra, színről színre - a számfestés során csak követned kell a szabályokat, és a folyamat végén meglepődsz azon, hogy milyen nagyszerű dolgokat vagy képes alkotni.

A legjobb benne pedig az, hogy mindeközben értelmesen, a képernyő bámulása nélkül töltöd el az idődet.

De mit szólnál ahhoz, ha a gyerekeidet is bevonhatnád ebbe a tevékenységbe? A Kreactivity Webáruház számfestő kínálatában számtalan, gyermekeknek szóló készletre bukkanhatsz, amelyek tökéletes ajándékként szolgálnak a közelgő karácsonyi ünnepekre. A segítségükkel kiragadhatod egy kicsit a csemetéidet a digitális kütyük mérgező világából.

Már korán megtanítja, hogy értékelje a művészetet

A számfestő készlet használata kiváló módját jelenti majd annak, hogy bevezesd a gyermekedet a művészet világába. A lurkók kis korukban úgyis szeretnek rajzolni és firkálni, ezek a készletek pedig lehetővé teszik, hogy egyszerre játszanak és tanuljanak.

Felébreszti a belső Picassót

Azért is lehet még előnyös egy ilyen ajándékot adni a gyermekednek, mert így anélkül fedezheted fel a művészi tehetségét, hogy túlságosan rámenős lennél. De az a jó ebben a tevékenységben, hogy akkor is rendkívüli sikerélményeket adhat neki, ha netalántán nincs tehetsége a rajzoláshoz vagy a festéshez. Mivel csupán annyit kell tennie, hogy az adott számozású festéket ugyanazzal a számmal ellátott helyen viszi fel a vászonra.

Továbbá a készlet megtanítja arra is, hogy legyen kreatív, türelmes és képes legyen követni az utasításokat. Ezek olyan létfontosságú tulajdonságok, melyek segíthetik őt abban, hogy a jövőben produktív egyéniséggé váljon.

Kivonja az okostelefonok világából

Modern világban élünk, amely tele van digitális zavaró tényezőkkel - a közösségi médiától kezdve egészen az online játékokig. Amennyiben szeretnéd egy kicsit kiragadni ebből az őrületből a gyerkőcödet, akkor a számfestő készleteket pont neked találták ki. Ezek a kreatív eszközök ugyanis egészségesen elterelik a figyelmét arról a felesleges mobiltelefon- és internethasználatról, amely nemcsak a szemet, de ha túlzásba viszik, akkor akár az elmét is károsítja.

Végső gondolatok

A legtöbben úgy gondolják, hogy a számfestés csupán a számok és a színek követéséből áll. Ez nagyjából ugyan igaz, de azért számos olyan tipp létezik, amelyek elvezethetnek téged vagy a gyermekedet ahhoz, hogy összességében jobb művésszé váljatok.

Az első ilyen, hogy az ugyanolyan színű területeket érdemes egyszerre lefesteni. Így nem kell sok időt eltölteni az ecsetek mosásával, és festéket sem fogtok pazarolni. Egy másik ilyen hasznos tipp, hogy kezdjétek a legsötétebbtől a világos színekig, vagy fordítva. Ez segít majd mélyebben megérteni a színek összetételét és az egymásra gyakorolt hatását.

Végezetül a legfontosabb, hogy te és a gyermeked jól érezzétek magatokat közben. Nem szabad sürgetni a folyamatot, ha kell, akkor szánjatok rá több időt! Így a lurkó is élvezni fogja azt az izgalmat, amit egy üres körvonal egy csodálatos dologgá történő alakítása nyújt számára.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Alfa együttható

Break

Elérés (Reach)

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés
Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!