mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Magyar Judith
Magyar Judith
SAP AG
kommunikációs igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A szájkörnyéki ráncok kezelése modern technológiával (x)
2023-01-20 09:09 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Mondhatnánk, hogy a szájkörnyéki ráncok kezelése csak idősebb korban szükséges, azonban ez nem így van.

A fiatalabb korosztály számára is gondot okoz az ajkak környékén megjelenő vékonyabb vonalak, melyek elsősorban a gyakori mimika és beszéd jelei.

A korai időszakban bőrünk kollagéntartalma még megfelelő, így a rugalmasság biztosított, azonban a cigaretta, a helytelen életmód és az idő múlása egyre inkább megmutatkozik bőrünk állapotán. Mit tehetünk azért, hogy a szájkörnyéki ráncokat eltüntessük?

Hatóanyagok a mélyebb rétegekbe

Amint megjelennek az arcunkon az első ráncok, ijedten próbálunk ki különböző krémeket, kozmetikai kezeléseket, melyek nem minden esetben hatékonyak. Miután a használt hatóanyagok nem jutnak elég mélyen a bőr alá, így nem tudják kellőképpen kifejteni hatásukat.

Az Aesthetica Orvosi Központ szakemberei erőteljesebb és jóval hatékonyabb kezelést ajánlanak a szájkörnyéki ráncok kezeléséhez. A lézeres bőrmegújításban profi szakorvosok a legmodernebb technológia segítségével veszik fel a harcot a ráncok és a barázdák ellen. Nézzük, milyen hatékony kezelést ajánlanak!

Szájkörnyéki ráncok kezelése Alma Hybrid lézerrel

Nem szükséges fájdalmas és hosszú gyógyulási idővel járó plasztikai beavatkozás ahhoz, hogy a makacs ráncok kezelése megtörténjen. Akár két kezelés után már látványos eredményeket érhetünk el az Alma Hybrid lézeres eljárással.

A lézeres kezelés során a szervezet saját maga által termelt kollagén- és elasztinállományát serkentik növekedésre. Ezáltal az adott területeken feszesebbé válik a bőr, így kisimulnak a ráncok. Azok számára, akik szeretnék plasztikai beavatkozás nélkül enyhén dúsítani ajkaikat, az Alma Hybrid lézeres kezelés tökéletes megoldást nyújt. A tetovált ajkakkal rendelkező páciensek szintén igénybe vehetik a lézeres kezelést.

A lézeres kezelés menete

Minden egyes pácienssel a beavatkozás megkezdése előtt személyre szabott kezelési tervet készítenek a szakképzett tanácsadók. A precíziós eljárással a bőr állapotához tudják igazítani a szoftver beállításait. A kezelés első lépéseként fertőtlenítik a bőrt, majd a kombinált lézeres eljárással mikrosebeket ejtenek. Ennek oka, hogy regenerációra késztessék a sejteket, ami azzal jár, hogy felerősödik a kollagéntermelés.

Mindössze 20-30 percig tart a beavatkozás, mely egyáltalán nem fájdalmas, és utána a gyógyulás is gyorsan elkezdődik. Általában a regenerálódás 3-5 nap, kényesebb bőrtípus esetében maximum 14 napig tarthat. A beavatkozás elvégzésére csak ősztől tavaszig van lehetőség a fényérzékenység miatt, ezért is fontos, hogy egy ideig kerüljék a páciensek a szoláriumozást és a napfény közvetlen hatását. A hosszú távú eredmények eléréséhez valószínűleg változtatni kell a korábbi életmódbeli rossz szokásokon.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!