mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hampuk Richárd
Hampuk Richárd
Eurolex Consulting Media & PR
Account Manager


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megújult a www.dunakanyar.hu
2005-05-06 09:34 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A portál, melynek célja a Duna két partját virtuálisan összekötő Internetes kapu biztosítása, a Dunakanyar településeinek közös elhatározásából jött létre két éve.

A portál kiemelt feladatként napi hírek, cégkatalógus, turisztikai információk, programok, rendezvények publikálását tűzte ki célul. Az portál fejlesztője, a DunaWeb Kft. több hónapos előkészület után 2005. május 5-én adta át hivatalosan a megjelenésében és szolgáltatásaiban megújult Internet felületet.

A legnépszerűbb menüpontok hangsúlyosabb megjelenítése mellett többek között kiegészítésre került a Programok menüpont, melyhez mostantól e-mailben kérhetõ napi vagy heti program és hírlevél. A jegyzettömb segítségével mindenki összeállíthatja a saját programfüzetét a Dunakanyarban. A részletes napi programinformációk mellett, a Dunakanyar régió programkínálatában való tájékozódást segíti az új Fesztiválok rovat, ahol időrendben, előre kap tájékoztatást a látogató a több kisebb programot magába foglaló rendszeres regionális rendezvénysorozatokról.

Olvasói visszajelzések alapján felújításra került az ingyenesen használható Apróhirdetés oldal. Az új Szolgáltatás kereső és Katalógus oldalak nyújtanak segítséget a régióban élők és odalátogatók számára a szolgáltatások, szálláshelyek, vendéglátóhelyek megtalálásában, melyben a cégek, vállalkozók vagy magánszemélyek éves díj ellenében helyezhetik el bemutatkozó anyagukat. Feltöltés alatt áll az újonnan megnyílt, a régiót bemutató Képgaléria.

A fiatal, iskolás célközönség számára megnyílt a Diákoldal rovat, ahol diákhírek, -programok, diákfórum,-fényképgaléria és diákönkormányzati információk várják az érdeklődőket.


További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!