mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Gáll Zsolt
Insomnia Middle East WLL
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Nemzeti Sport a PannonW@P-on
2005-05-06 10:16 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Nemzeti Sport 2005 májusától a Pannon GSM WAP portálján is olvasható. A napilap wapra optimalizált hírei színes, illusztrált formában jelennek meg a Pannon GSM előfizetők telefonján.

A PannonW@P már ismert szerkezetéhez igazodva a Sport menüpont alatt található Nemzeti Sport rovatban műfajok és sportágak szerinti csoportosításban találhatók a legfrissebb beszámolók, illetve a nap legfontosabb sporteseményeiről adott online közvetítések. Kiemelt helyet kapott a struktúrában a labdarúgás, amelyen belül a Bajnokok Ligája és a Magyar Bajnokság aktuális mérkőzései mellett a magyar válogatott szerepléséről, illetve a külföldi bajnokságok állásáról is tájékozódhatnak az előfizetők.

A futball mellett a legnépszerűbb csapatsportok, a technikai sportok és az egyéb sportágak (például a téli és egyéni sportok, az ökölvívás vagy a tenisz) is megtalálhatók a Nemzeti Sport WAP oldalon. Ugyanitt sportajánló rovat is várja felhasználókat, míg a nap izgalmas eseményeiről folyamatosan frissülő online tudósítást ad a PannonW@P.

A mobil Nemzeti Sport ingyenes, illetve előfizetői rendszerben egyaránt böngészhető. A 48 óránál régebbi hírek külön költség nélkül, szabadon olvashatóak, míg a legfrissebb beszámolókhoz csak regisztrált felhasználók férhetnek hozzá. A Nemzeti Sport teljes tartalmára a PannonW@P-on, az oldalra való belépéskor fizethetünk elő: sportágak, kategóriák szerint külön-külön, két hetes időszakonként igényelhető hozzáférés, a szolgáltatás az első belépéstől számítva öt napig ingyenesen tesztelhető.


További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!