mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakfalvi Lívia
Lakfalvi Lívia
VIVA! Promóció
ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mit érdemes tudni az ERP rendszerekről?
2023-03-16 09:42 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Mi az az ERP? Mit kell tudni az újhullámos vállalkozásirányító szoftverekről? Milyen előnyeik vannak?

A kis- és mikrovállalkozások is élvezhetik azt a fajta hatékonyságnövekedést és átláthatóságot, amit ezek a szoftverek biztosítanak? Minden fontos kérdést megválaszolunk a témával kapcsolatban.

Az ERP rendszerek nagyvállalati igényekre lettek kifejlesztve, azonban ma már a kis- és mikrovállalkozások is élvezhetik ezt a fajta hatékonyságnövekedést és átláthatóságot a Billingo segítségével.

Hozzájárulnak a vállalkozások hatékonyabb működéséhez

Az ERP, vagyis az Enterprise Resource Planning egy vállalatirányítási rendszer. Mivel magas az ára, és a bevezetése bonyolult az egyedi fejlesztési igények miatt, jellemzően csak nagyvállalatok használták. Azonban ez napjainkban megváltozott, ugyanis a technológia fejlődésének köszönhetően a kisebb vállalkozások számára is elérhetővé váltak az újhullámos vállalkozásirányító szoftverek.

Ezek az újhullámos programok az ERP-khez hasonlóan egyetlen rendszerbe integrálják a vállalkozás folyamatait, az adatokat közös adatbázisba rendszerezik, így hozzájárulnak a vállalkozás hatékonyabb működéséhez.

Egységes logikára épülnek, így elegendő csupán egyetlen rendszert bevezetni

Továbbá az újhullámos vállalkozásirányító szoftverek hozzájárulnak az adatok és információk átlátható kezeléséhez és feldolgozásához, illetve a menedzsment döntéseket valós idejű adatokkal támogatják. Az eredményességet pedig átláthatóvá teszik az egyszerűen értelmezhető statisztikákkal.

Mivel egységes logikára épülnek, elegendő csupán egyetlen rendszert bevezetni. Továbbá az előnyök közé sorolható, hogy a használatukkal a beavatkozást igénylő változások hamarabb felismerhetővé válnak.

Pontosabb és hatékonyabb együttműködést tesznek lehetővé

A kereskedőknek és a szolgáltatóknak egyaránt jó választásnak bizonyulnak ezek a szoftverek, hiszen lehetővé teszik az automatizálást, így időt és energiát lehet spórolni velük. Ráadásul a közös adatbázisban szereplő adatok pontosabb és hatékonyabb együttműködést tesznek lehetővé a cég belső és külső munkatársai számára egyaránt.

A technológia fejlődésének köszönhetően számítógépre sincs szükség a használatukhoz, hiszen ma már Androidra és iOS-re is létezik átlátható és egyszerűen használható ingyenes applikáció. Ezek a vállalkozásirányító rendszerek egy helyen teszik lehetővé a számlázást, a kontrollingot, a kiadáskezelést, az adminisztrációt, a bankkártya-elfogadást, a banki tranzakciót, a pályázatfigyelést, a könyvelés-előkészítést, a készletkezelést, a raktározást, a piacfigyelést, a konkurenciafigyelést, a céginformációs szolgáltatásokat és az értékesítési folyamatok dokumentálását. Érdemes minden vállalkozásnak élnie a vállalkozásirányító rendszerek által nyújtott előnyökkel.

(x)


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!