mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hampuk Richárd
Hampuk Richárd
Eurolex Consulting Media & PR
Account Manager


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Amit mindenkinek tudnia kell a robotfűnyírókkal kapcsolatban (x)
2023-11-15 09:22 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ma már rengeteg okos megoldás közül választhatunk, ha a mindennapokban kényelmes életvitelt szeretnénk folytatni.

Különösen sok alternatíva áll rendelkezésünkre, ha a kertünk, udvarunk karbantartásával kapcsolatos teendőkről van szó.

Ha megkérdeznénk a családi házban élőket, hogy melyik a legutálatosabb elfoglaltság, amit rendszeresen el kell végezniük, akkor meglehetősen sokféle válasszal találkoznánk. Az viszont biztos, hogy a legtöbben a fűnyírást említenék.

Szerencsére ez a teendő is leegyszerűsíthető, kényelmessé tehető a Husqvarna - Budapest webshop robotfűnyíróinak egyikével. Ha tehát könnyíteni szeretnénk a dolgunkon, akkor érdemes beszerezni egyet.

Teljesen természetes, ha több tucat kérdés megfordul a fejünkben, a mostani cikkünkben valamennyire válaszolunk.

Egy robotfűnyíró mekkora gyep lenyírására használható?

Az, hogy egy robotfűnyíró mekkora területen képes elvégezni a munkáját, változó lehet, így vásárlás előtt erről mindenképp tájékozódjunk!

Különösen fontos ez akkor, ha nagyobb udvarral rendelkezünk, ahol nagy alapterületen kell lenyírni a füvet. Az AutomowerŸ robotfűnyíró például remek választás lehet, ugyanis 5000 négyzetméteren (+/- 20%) képes hatékonyan dolgozni.

Ha ennél nagyobb területtel rendelkezünk, akkor is van megoldás, mert egyszerre több gépet is üzembe lehet helyezni. Ez esetben egy megbízható márkakereskedőhöz kell fordulnunk, ahol segítséget kapunk ehhez.

Esőben is lehet velük füvet nyírni?

Gyakran felmerülő kérdés, hogy egy esős őszi napon is képes-e lenyírni a gyepet a robotfűnyíró, vagy ilyenkor érdemes türelmesen kivárni, mire az idő jobbra fordul. Természetesen ezt sem lehet általánosítani, de ha egy olyan magas minőséget képviselő gép mellett tesszük le a voksunkat, mint amilyen az AutomowerŸ robotfűnyíró, akkor az esőben és napsütésben is gond nélkül működik. Tehát azokon a napokon is frissen vágott gyepet biztosít, amikor esővel is számolnunk kell.

Mi történik, ha egy akadály az útjába kerül?

Az udvaron lehetnek különböző tárgyak, például játékok vagy ruhák, ami aggodalomra adhat okot: vajon a robotfűnyíró kikerüli őket? A fent említett készülék és a hozzá hasonló modellek rendelkeznek objektumelkerülő funkcióval, így az útjába kerülő tárgyak nem jelentenek akadályt számára, azok nem korlátozzák a mozgásban.

Ez persze csak néhány kérdés a sok közül, amik felmerülhetnek a fejünkben, ha épp egy professzionális kivitelben készült robotfűnyírót készül vásárolni. Ezekre a kérdésekre azonban megnyugtató válaszokat fogunk kapni, hiszen ezeket a készülékeket úgy tervezték, hogy minden felhasználói igényt magas színvonalon elégítsenek ki.

Ha pedig már biztosak vagyunk abban, hogy nekünk is szükségünk van egy ilyen gépre, akkor nem kell mást tennünk, mint kiválasztani a megfelelő modellt a Husqvarna - Budapest webshopjából.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!