mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Bauer András
Bauer András
Budapesti Corvinus Egyetem
egyetemi docens


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az élet két babával - jó döntés az ikerbabakocsi (x)
2024-06-21 09:48 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az ikerbabák érkezése dupla annyi teendőt és kihívást is tartogat.

Ebben lehet hasznos segítségünk egy ikerbabakocsi, amivel könnyebbé válhat az utazás a csecsemőkkel, de akár a napközbeni elhelyezésük is. Nézzük, mi mindent tud egy ilyen eszköz!

Speciális helyzetre speciális megoldás

Ha ikrek születnek a családban, az egy meglehetősen sajátos helyzet, amire sajátos lépésekkel tudunk válaszolni. Egy ilyen válaszlépés az ikerbabakocsi, melynek több változata is van. Ha tanácstalanok vagyunk, hogy melyik lehet számunkra az ideális, a Mamilla bababolt munkatársai készséggel állnak rendelkezésünkre tanácsadással is.

A kocsiban a babák elhelyezése történhet sorban, ebben az esetben egymás mögé kerülnek a picik. De létezik olyan megoldás is, ahol egymás mellett kapnak helyet a csecsemők. A váz minden esetben erős és stabil, ezzel válik lehetővé, hogy az apróságokat mindig biztonságosan szállíthassuk.

Kialakítás

Abból adódóan, hogy két gyermeknek kell helyet biztosítani bennük, vagy hosszabbak, vagy pedig szélesebbek az együléses babakocsiknál. Éppen ezért fontos kritérium az ikerkocsik esetében, hogy könnyen össze lehessen őket csukni, illetve a közlekedés során egyszerűen lehessen manőverezni velük. Így a jó irányíthatóság alapvető elvárás velük szemben. Ennek már az elindulásban is nagy szerepe van, hiszen egy nagy és nehezen mozdítható babakocsival nehezen fogunk tudni elkezdeni haladni.

A masszív felépítés és a könnyű irányíthatóság mellett a tartósság is fontos. A mindennapok hasznos segítője lesz számunkra az ikerbabakocsi nagyon sokáig, ha mindezeknek megfelel. Azt kell még felmérnünk, hogy milyen igénybevételnek lesz leginkább kitéve. Ez alapján tudjuk majd az életvitelünkhöz leginkább passzolót kiválasztani.

Léteznek olyanok, amelyek nagyok és robusztusak - velük a nehezebb terepen tudunk játszi könnyedséggel manőverezni két babával is. És léteznek olyan változatok is, amelyek egy mozdulattal összecsukhatók egészen kicsire. Ezek kis súlyúak, és igen mozgékonyak. Valahol a kettő között félúton helyezkednek el a kifejezetten városba tervezett darabok, melyek könnyűek és egyszerűen variálhatók az aktuális helyzetnek megfelelően.

A legmodernebb kialakítás

A legújabb kivitelben készültek ötvözik mindazokat a pozitív tulajdonságokat, amelyeket egy multifunkciós és egy ikerbabakocsi rejt magában, így ezek már mózeskosarakkal vagy sportüléssel felszereltek is lehetnek amellett, hogy minőségi anyagokból készülnek, amivel a maximális kényelmet és biztonságot garantálják kisbabáink számára. Az alsó csomagtartó nagy tárolási kapacitása lehetővé teszi, hogy a két pici csomagját is magunkkal tudjuk vinni: sem a pelenkák, sem a cumisüvegek nem fognak otthon maradni.

Az ikerbabakocsik testvérbabakocsiként is használhatók nem egykorú gyerkőcök számára. Azon túl, hogy megkönnyítik a szülők számára a mindennapokat, erősítik a babák közötti kötelékek szorosabbra fűződését is.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!