mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kaprinay Zoltán
Kaprinay Zoltán
Bónusz Brigád
alapító, vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Véget ért Európa legjelentősebb televíziós fesztiválja REG
2005-08-30 09:28 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az idei Edinburghi Televíziós Fesztivál a vártnál is nagyobb sikert aratott.

Először 1976-ban rendezték meg az Edinburghi Nemzetközi Fesztivált, mely egybehangzó vélemények szerint az európai televíziós szakma legjelentősebb eseménye.

Idén több mint 50 szekcióban, 1600 angliai és nemzetközi résztvevő vitatta meg a szakma legfontosabb kérdéseit, melyek között helyett kapott a műsorkészítéstől kezdve a háborús események bemutatásáig minden olyan téma, ami csak érintőlegesen is, de kapcsolódik a televíziózáshoz.

Az odalátogatók azonban nemcsak előadásokat hallgathattak meg, hanem számos egyéb program is színesítette a konferenciát. Így például előzeteseket láthattak az egyes csatornák későbbiekben bemutatandó műsoraiból, valamint számos interjú is elhangzott a televíziózás legjelentősebb alakjaival. A szakma legnevesebb képviselői több mesterkurzust is tartottak a fesztivál ideje alatt, így a szerencsések az X-akták vagy a Simpson család alkotóitól leshették el a mesterfogásokat.

Az immár hagyománnyá váló díjátadásra is sor került, ahol többek között a legjobb televíziós személyiség, a legjobb földi és a legjobb műholdas csatorna díját is kiosztották.További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!