mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szántó Gábor
Szántó Gábor
DDB Reklámügynökség
Head of Innovation and Digital


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Elindult a www.marketinginfo.hu
2005-10-04 08:46 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Mától látogatható a legújabb marketinggel foglalkozó szakmai portál, a www.marketinginfo.hu.

A honlap a marketinget tágan értelmezve, szinte minden érintett részterületét bemutatja, legfontosabb célja pedig, hogy mind a szakmai közönségnek, mind pedig a marketinggel csak érintőlegesen kapcsolatba kerülők számára is információkkal szolgáljon.

Az oldalon találhatók tanulmányok, marketingmodellek, alapfogalmak, hasznos tippek, linkek, cégbázisok, állásfigyelő, sőt hírek is. A honlap igyekszik lehetővé tenni, hogy a marketinggel foglalkozó szakemberekhez eljussanak a szakma újdonságai, és az egyes vállalatok marketinggel kapcsolatos történéseinek hírei is.

A tematikus, a marketinggel kapcsolatos hírszolgáltatás fontos feladata a portálnak, azonban nem ez az egyetlen. A szerkesztők arra is nagy hangsúlyt helyeztek, hogy lehetőséget nyújtsanak a szakma képviselőinek, hogy megvitassák esetleges problémáikat, gondjaikat, ezért egy fórumot is létrehoztak az oldalon.

A portál, és annak tartalmának kialakításakor az egyik legfontosabb szempont a közérthetőség volt, és ez mind az oldal szerkezetére, mind pedig nyelvezetére vonatkozik. "Mindent elkövetünk, hogy azok is megkapják a témával kapcsolatos információkat, akik csak hallottak a marketingről, azonban azoknak se kelljen csalódottan távozniuk a portálról, akik szakemberként munkájukhoz kapcsolódó szakmai jellegű információ szerzés céljával látogatnak az oldalra" - mondta el Török Diána, az oldal főszerkesztője.

A marketinginfo.hu-n a marketinghez kapcsolódó egyéb területek hírei is megtalálhatók, így vannak a logisztikával, CRM-mel, és értékesítéssel kapcsolatos hírek, információk is.


További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!