mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Bauer András
Bauer András
Budapesti Corvinus Egyetem
egyetemi docens


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Style in the business-díj a Pannon GSM-nek
2006-02-07 09:45 [Marketinginfo.hu]

A Pannon GSM nyerte el néhány napja a 'Style in the business' díjat a Budapest Business Journaltól.

A lap testületének döntése szerint a Pannon GSM a díjat elsősorban a közcélú egészségügyi intézmények támogatásában valamint a Pannon GSM Példakép Alapítvány működésében megtestesülő társadalmi szerepvállalásával érdemelte ki, amely a felelősségteljes üzleti kultúra kialakításában és ápolásában játszik szerepet.

"A cégek nem az ügyfelektől és a környezetüktől izoláltan, hanem a társadalom szerves részeként működnek, teremtenek munkahelyet, nyújtanak szolgáltatásokat - és ha szükség van rá, segítő kezet" - mondta el Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója. "Társadalmi felelősségvállalásunk túllép az egyszeri, gyorsan megtérülő PR-akciókon, ennél messzebb tervezünk és cselekszünk aktivitásainkban."

A Budapest Business Journal évente 6 díjat ad ki olyan cégek és felsővezetőik számára, amelyek képesek eredményes vállalkozásba fordítani a kreativitást, és amelyeknek egyedi üzleti stílusuk, illetve a társadalomért érzett felelősségük érvényesül tevékenységük során. A lap újságírói állítják össze a lehetséges jelöltek listáját, akik közül a lap olvasói reprezentatív felmérés alapján kategóriánként hármat-hármat választanak ki és terjesztik a lap mellett működő szakmai kuratórium elé. A kuratóriumban a magyar gazdasági érdekképviseletek, a magyar és német valamint a magyar és angolszász vegyes kamarák képviselői bírálták el a jelöléseket.


További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!