mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kaprinay Zoltán
Kaprinay Zoltán
Bónusz Brigád
alapító, vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Nőiesebb témákkal frissült az Ananász REG
2006-03-03 09:37 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Metro hírújság kiadója által terjesztett Ananász február 28-tól nőiesebb témákkal és kibővített terjesztési pontokon jut el az olvasókhoz.

A megújulás alapjául azok az olvasói felmérések szolgáltak, amelyeket a kiadó a tavaly áprilisi első megjelenés óta rendszeresen készített. Ezekből a kutatásokból kiderült, hogy a magazin 77%-ban a női olvasók figyelmét keltette fel, akiknek kedvenc rovatai közé az egészség, gasztronómia, fitnesz-sport rovatok tartoznak, és akik természetesen nagy érdeklődést mutatnak a szépségipar, divat és ruházat témák iránt is.

Az Ananász küllemében, stílusában nem változott, a terjesztési hálózatot azonban jelentősen kibővítette a kiadó. Az utcai osztogatáson túl az Ananászt ezentúl szépségszalonokban, fitnesztermekben, bevásárlóközpontokban és hipermarketekben is terjesztik, illetve kiemelt szerep jut a HORECA (Hotel, Restaurant, Café) helyszíneknek is. A kijelölt pontok mellett a magazint a jövőben minden kedden és pénteken osztogatják majd a forgalmasabb közlekedési csomópontokon, ezáltal biztosítja a kiadó, hogy az Ananász folyamatosan és szélesebb közönség számára elérhető legyen.

Az Ananász továbbra is havonta jelenik meg 100 000-es példányszámban, mindig egy adott, aktuális témát körüljárva.


További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!