mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakner Bertold
Lakner Bertold
neo
kreatívigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megújul a Yahoo
2006-03-17 12:17 [Internetnews.com]

Megújul a világ leglátogatottabb portáljának kezdőlapja. Az új változat jelenleg tesztelés alatt áll; egyelőre még a felhasználók és a tervezők is véleményezhetik.

A megújulás oka, hogy szeretnék a cég sokfajta szolgáltatását egyszerűen, mindenki számára közérthetően bemutatni. Ugyanakkor az új arculat kialakításakor az is fontos szempont volt, hogy a Yahoo bizonyos szolgáltatásait, így a keresőjét, illetve a Yahoo Messengert minél látványosabban jelenítse meg, így is növelve azok lehetséges felhasználóinak számát.

A legnagyobb érdeklődésre számottartó hírek, így az időjárás jelentés vagy a mozi hírei is máshol lesznek a megújult oldalon. Fontos szempont volt ugyanakkor, hogy összességében ne nagyon változzon meg a honlap kinézete.

"A Yahoo a könnyen használható, kreatív szolgáltatásokra törekszik. A honlap szerkezetének is a Yahoo ezen üzenetét kell továbbítania, egyben megjeleníteni azokat a szolgáltatásokat, amelyek a Yahoo erősségei: a kereső, a közösségteremtés és nem utolsó sorban a levelezés" - nyilatkozta a cég szóvivője, Meagan Busath.


íi>mihályfi


További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!