mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hauk Zoltán
Hauk Zoltán
HEROE
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Távozik a Rádió1 alapítója
2006-03-20 14:56 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az ügyvezetői feladatokat a rádió operatív igazgatója veszi át.

Márton Dávid 1996-ban a francia Lagardere médiacsoport megbízásából érkezett Magyarországra azzal a céllal, hogy elsősorban a 15-35 éves budapesti, majd a vidéki közönség igényeinek kielégítésére új, a kor követelményeinek és a nemzetközi színvonalnak megfelelő rádióállomást hozzon létre. Az ezt megelőzően Franciaországban élő magyar származású üzletember a rádió vezetése mellett a francia-magyar gazdasági kapcsolatok és a magyarországi francia befektetések fejlesztésében is meghatározó szerepet játszik. Márton Dávid a Rádió1 élén eltöltött 10 esztendő után azért döntött a távozás mellett, mert más, nem utolsósorban a hazai médiapiaccal is összefüggő új kihívások foglalkoztatják, a konkrétumok tekintetében azonban csak később dönt majd.

Márton Dávid javaslatára a Rádió1 tulajdonosi köre egyhangúlag az eddigi operációs igazgatót, dr. Erdélyi Krisztiánt kérte fel a megüresedett pozíció betöltésére. A közgazdász, jogász és okleveles könyvvizsgálói végzettséggel rendelkező dr. Erdélyi 2000-ben pénzügyi igazgatóként került a rádióhoz, 2005 óta pedig Márton Dávid közvetlen beosztottjaként operációs igazgatóként folytatta pályafutását.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


SHR% (közönségarány)

Exkluzív break

Break

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés
2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!