mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kaprinay Zoltán
Kaprinay Zoltán
Bónusz Brigád
alapító, vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
TV2: indul a Megatánc REG
2006-09-22 10:02 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Kereszty Gábor és Sváby András februárban jelentette be, hogy ősszel folytatódik a tehetségkutatás a TV2-n. A Megasztár három szériája után szeptember 26-án startol a MegaTánc.

A MegaTánc-kommandó a csatorna Napfesztivál nevű roadshow-ja keretében 4 hétvégén át 7 vidéki nagyvárosban szerepelt. Napközben hosstessek járták az utcákat, esténként a Megasztár koncertek előtt a helyi tánciskolák tartottak bemutatót. A turné állomásai Győr, Szombathely, Nyíregyháza, Eger, Szeged, Pécs, és Debrecen voltak. Jelen volt a produkció a Budapest Parádén is, a MegaTánc kamiononnal.

A műsor zsűrijének kiválasztásánál a szakmaiság volt a fő szempont, így azt Keveházi Gábor, a Magyar Állami Operaház balettigazgatója, Juronics Tamás, a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője, Kishonti Ildikó, színésznő, előadóművész, a Budapesti Kamaraszínház tagja, Novák Péter, énekes, szövegíró, színész, televíziós műsorvezető, zenei producer és Daniela Hernandez Faith, táncos-koreográfus alkotják. A MegaTánc műsorvezetői: Tilla és a Viva TV-ből ismert Patrícia

A válogatáson bemutatott produkciók alapján a szakmai zsűri döntött arról: kit juttat be az őszi elődöntőbe. Az első válogató során a zsűri kiválasztott közel 100 főt, aki bejutott a második válogatóra. A második nap végén a zsűri kihirdette a MegaTánc elődöntőjébe került 41 táncos névsorát. Ők szeptemberben 10 napos felkészítő táborban vettek részt, s közülük kerül majd ki a 16 döntős (8 fiú és 8 lány).

A nézők az első két MegaTánc adásban a nyári válogatót láthatják, majd következik az elődöntő, ahol a 41 kiválasztott táncos bemutatja a zsűrinek a felkészítő táborban tanult 5 koreográfiát. Az öttagú zsűri feladata, hogy közülük kiválassza azt a 16 táncost, akik 8 héten keresztül lesznek láthatóak a képernyőn. Minden adásban 2 táncos esik ki. A továbbjutás a zsűri ítéletén túl ezúttal is a nézőkre lesz bízva. A végső döntőbe került 2 táncos (1 fiú, 1 lány) közül már kizárólag a nézők döntése alapján kerül ki 2006 MegaTáncosa.


További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!