mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vámos-Hegyi Attila
Vámos-Hegyi Attila
Mediafon Kft., managing director
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Gerillázik az MTV
2007-10-09 09:39 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Elindult a magyar MTV gitáros gerillakampánya.

Október 8-án startolt a magyar MTV indulására szervezett országos gerillakampány. A világszerte több mint 50 lokális csatornával rendelkező médiabrand híres arról, hogy szokatlan üzenetekkel bombázza célcsoportját.

A zenecsatorna október 1-jei indulására szervezett kampány részeként országszerte közel 400 szobor nyakába akasztottak óriási piros gitárt. Hazánk főterein és sétálóutcáin így legalább egy gitározó kőszobor bámul ránk. Ezzel azt üzeni a csatorna, hogy még "ők" sem maradhatnak tétlen, mivel itt a magyar nyelvű Music Television.A kampány ötletgazdája és kivitelezője a Proud Bt. volt. A cég az MTV Networks Magyarország meghívásos tenderén több jelölt közül szeptember közepén nyerte el a megbízást. A tenderen öt cég 12 koncepciója indult. A brief szerint általános imázs-kommunikációt kellett készíteni az október elsején indult csatornának. Eredetileg egy győztest terveztek, de a sok ütős koncepcióból kiválasztottak egy másodikat is, amelyet novemberben fongnak megvalósítani.

"A gitáros ötlet iránt már most több külföldi MTV csatorna érdeklődik. Úgy néz ki, hogy a tapasztalataink kiértékelése után Magyarországon kívül is megvalósítják ezt a gerilla kampányt" - mondta Baranyai Szabolcs, az MTV Networks Magyarország marketing menedzsere.


További hírek:


2020 ban hány százalékra tippeled a hazai programmatic media költést a digitális médiaköltésen belül?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!